luchttalent.nl

Totaal (124)

1 t/m 15 van 124 werkgevers
 

Randstad Techniek

Bij Randstad denken de meeste mensen automatisch aan uitzenden. Iedere dag werken er duizenden mensen via Randstad op uitzend-, detacherings- of interim basis. Ook is Randstad vaak een opstap naar een vaste baan bij een werkgever.
17 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

Securitas

“Zorg jij voor veiligheid bij onze opdrachtgevers?”
Securitas zorgt met meer dan 295.000 medewerkers in 49 landen wereldwijd voor veiligheid. In Nederland bieden ruim 5.600 Securitas-medewerkers toegevoegde waarde in beveiligingsoplossingen voor elk van onze klanten. We hebben diepgaande kennis van de klantspecifieke behoeften in de verschillende segmenten. We kennen de klanten van onze klanten. En we zijn doordrongen van de essentiële rol van onze medewerker hierin. Ons doel als actieve beveiligingspartner: 24/7 een veilige werk- en leefomgeving voor mensen en organisaties.
8 vacatures  / 1 video's  / 5 foto's
 

Schenker Logistics Nederland B.V.

Schenker Logistics Nederland is een logistieke dienstverlener gericht op het totale logistieke proces dat samenhangt met het verzenden van goederen over land, door de lucht of over zee. Wij zijn een grote internationale organisatie, vertegenwoordigd in ongeveer 2000 locaties verspreid over de hele wereld. 
In Nederland beschikken wij over 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, waaronder Oude Meer. Vanaf deze locatie richten wij ons voornamelijk op luchtvracht.

Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij verzorgen het gehele logistieke proces voor onze klanten, van begin tot eind. Daarmee nemen wij hen alle zorg uit handen. Binnen onze organisatie is de expediteurs functie één van de sleutelfuncties. Op deze positie hebben wij vaak ruimte voor ervaren medewerkers of leergierige medewerkers die graag tot expediteur opgeleid willen worden.

Schenker Logistics Nederland kenmerkt zich door praktijkgerichte mensen die samenwerken aan de beste oplossing voor de klant. Onze medewerkers willen weten wat er waar gebeurt en nemen tijdig actie. Echte doeners werken bij Schenker Logistics Nederland.
3 vacatures  / 1 video's  / 5 foto's
 

FedEx Trade Networks Transport & Brokerage (EMEA) B.V.

FedEx Trade Networks is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De organisatie in Nederland richt zich vanaf Schiphol voornamelijk op luchtvracht en vanaf Rotterdam op zeevracht. Fedex Trade Networks is een zelfstandige dochteronderneming van de FedEx Corporation, een grote en solide organisatie met wereldwijd meer dan 325.000 medewerkers. Met 16 medewerkers op Schiphol en 11 in Rotterdam, werken wij hard aan de verdere groei van FedEx Trade Networks. In de jaren dat wij operationeel zijn in Europa, Midden-Oosten, Afrika en India, is er al veel bereikt. Zo zijn er op dit moment kantoren in 17 landen in deze regio. Daarnaast zijn wij er trots op dat het hoofdkantoor van deze regio in Nederland gevestigd is.
Onze organisatiecultuur is sinds de start vol in ontwikkeling en wordt mede gevormd door iedereen die bij ons komt werken. Werknemers van Fedex Trade Networks kunnen goed omgaan met drukte en afwisseling. Zij houden ervan om met elkaar de organisatie verder op te bouwen en vorm te geven. Veel organisaties groeien door andere organisaties in te lijven. Onze groei komt van binnenuit. Dat geeft een bijzondere sfeer. Iedereen die bij ons werkt heeft echt voor Fedex Trade Networks gekozen.
2 video's  / 4 foto's
 

Evides Waterbedrijf

Evi­des drink- en in­du­strie­wa­ter
"Evi­des Wa­ter­be­drijf, on­ge­kend veel­zij­dig"
Wie zich ver­diept in Evi­des Wa­ter­be­drijf komt al gauw tot de ont­dek­king dat er heel wat bij 'water maken' komt kij­ken. Wij zijn dan ook één van de groot­ste wa­ter­be­drij­ven in Ne­der­land. Om je een idee te geven: jaar­lijks le­ve­ren we circa 160 mil­joen m3 drink­wa­ter aan 2,5 mil­joen con­su­men­ten en be­drij­ven in het zui­de­lijk deel van Zuid-Hol­land, in Zee­land en de west­punt van Bra­bant. Ook le­ve­ren we in­du­strie­wa­ter aan grote in­du­strieën. Dit alles doen we met 600 werk­ne­mers, ver­spreid over der­tien pro­duc­tie­lo­ca­ties en twee kan­to­ren. Het hoofd­kan­toor staat in Rot­ter­dam.
6 vacatures  / 2 video's  / 8 foto's
 

SGS Nederland B.V.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en beschikt wereldwijd over een netwerk van ca. 1.650 kantoren en laboratoria met meer dan 80.000 werknemers. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Spijkenisse en we hebben vestigingen door heel het land.

In het bedrijf heerst van oudsher een echte havenmentaliteit: de interne verhoudingen zijn informeel en er wordt hard gewerkt. Omdat de haven een bruisende omgeving is, en de goederenstroom enorm en gevarieerd, zijn we een dynamische organisatie met korte lijnen.
9 vacatures  / 2 video's  / 4 foto's
 

Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V.

‘werken bij Odfjell – een positief bedrijf’

Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. is een op- en overslagbedrijf voor minerale oliën en chemicaliën, gevestigd te Botlek Rotterdam. Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. is onderdeel van Odfjell Terminals, een Joint Venture tussen het Noorse Odfjell en het Amerikaanse Lindsey Goldberg. Naast het opslaan van minerale oliën en chemicaliën, bestaan de belangrijkste activiteiten uit het beladen en lossen van (zee-) schepen, tankauto´s en treinwagons. Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. beschikt tevens over een eigen destillatieplant Petrochemical Industrial Distillation (PID) en waterzuiveringsinstallatie. De totale opslagcapaciteit van de terminal bedraagt 1.600.000 m3.verdeeld over ca. 280 tanks. Binnen de organisatie zijn ca. 150 medewerkers werkzaam.
De komende jaren investeren wij veel in veiligheid, milieu en rennovatie van onze terminal. De complexiteit van onze terminal maakt werken bij Odfjell afwisselend, uitdagend en aantrekkelijk. Met zoveel verschillende producten in de tanks moet iedereen goed weten wat wel en niet kan. Daarom zijn procedures, veiligheidsinstructies en elkaar aanspreken op verantwoordelijkheid erg belangrijk voor ons. Samen zorgen we voor een veilige werksituatie. Iedere dag opnieuw.
1 vacature  / 1 video's  / 10 foto's
 

TBA

TBA maakt containerterminals in de Rotterdamse haven en de rest van de wereld slimmer en efficiënter. Dat doen wij al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw. Vaak beginnen onze projecten letterlijk bij het begin: ergens wordt een containerterminal gebouwd en de vraag is hoe die terminal er het beste uit kan zien. Wij beantwoorden die vraag onder andere door in een simulatiemodel verschillende onderwerpen van de ‘virtuele’ containerterminal te onderzoeken. Naast het geven van adviezen, ontwikkelen we software voor geautomatiseerde voertuigen – robots – die containers van opslag naar schip vervoeren en andersom. Dat doen we allemaal grotendeels vanuit ons hoofdkantoor in Delft en onze kantoren in Duitsland en Roemenië. Door vanuit deze locaties in de hele wereld te werken, kunnen we onze gezamenlijke kennis optimaal benutten.
2 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

Easycrew

Easycrew is een internationale dienstverlener voor de maritieme en technische sector. Wij geloven in kennis, focus en specialisme. Wij linken gemotiveerd en bekwaam personeel met liefde voor het vak. Wij varen onze eigen koers met veel passie en ervaring. Onze opdrachtgevers zijn actief in de scheepvaart en techniek.
7 vacatures  / 3 foto's
 

Van Oord

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Van Oord is een familiebedrijf dat maritieme oplossingen biedt die nu en in de toekomst van waarde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en continuïteit gaan daarbij hand in hand. Van Oord heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.
12 vacatures  / 6 foto's
 

Wereldkampioenschappen Roeien 2016

De Wereld Senior, Onder 23 & Junior Kampioenschappen Roeien 2016 vinden plaats van 20 t/m 28 augustus 2016 op de Willem Alexanderbaan.
De organisatie van een roei-evenement met deze omvang is niet mogelijk zonder sponsors, partners en andere weldoeners. En natuurlijk kan men zich de organisatie van een WK roeien niet voorstellen zonder de inbreng van honderden vrijwilligers. Het zijn de vrijwilligers die dit evenement tot een succes maken.
Vind je leuk om midden in de organisatie van dit avontuur te zitten? Vind je het leuk om de atleten en het publiek een onvergetelijk Wereldkampioenschap te geven?
Kom dan helpen tijdens de Wereldkampioenschappen Roeien 2016 in Rotterdam.
Onze vrijwilligers bieden wij een prachtige ervaring bij een roei-evenement dat zijn weerga niet kent en waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat. Nog nooit werd er een Wereldkampioenschap georganiseerd van deze omvang.
4 vacatures  / 10 foto's
 

Cargill

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen en heeft ongeveer 2300 werknemers in dienst. We werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.
6 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

AkzoNobel

Voel de klik met AkzoNobel


AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën. Vanuit een eeuwenlange expertise voorzien wij industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en duurzame technologieën om te voldoen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben circa 46.000 medewerkers verspreid over 80 landen. Tot onze merken behoren Flexa, Sikkens, Alabastine en Jozo zout. 
Bij AkzoNobel in Nederland werken ongeveer 5.000 mensen, waarvan zo’n 250 in de Botlek. 
2 vacatures  / 3 video's  / 5 foto's

Noordriver Shipping BV

NOORDRIVER Shipping is een jong, modern en internationaal opererend bedrijf met een goede reputatie in de markt. Onze hoofdactiviteiten zijn het commercieel beheer van een deels eigen vloot zeeschepen, zeebevrachtingen, agenturen en projectexpeditie. Dagelijks vervoert de vloot uiteenlopende ladingen over de gehele wereld. In ons kantoor in het centrum van Dordrecht werkt een enthousiast team van 8 personen.
 / MKB lid
 

OCI Terminal Europoort B.V.

OCI Terminal Europoort is een op- en overslagterminal voor ammoniak met een totale opslagcapaciteit van 30.000 ton. Daarnaast produceren wij op onze terminal aqua ammonia. De ammoniak komt over zee bij ons binnen en transporteren wij landinwaarts per spoor, binnenvaart of wegtransport. Tussen alle grote olieterminals in het industriegebied zijn wij een vreemde eend in de bijt. Niet alleen met ons product, maar ook het feit dat wij een klein bedrijf zijn met 28 mensen in dienst maakt ons net even anders. Iedereen kent iedereen bij OCI Terminal Europoort. Dat geeft een open, directe en collegiale sfeer waardoor het prettig werken is, zowel in de dagdienst als in de vijfploegendienst.
12 foto's
1 t/m 15 van 124 werkgevers