Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Totaal (134)

1 t/m 15 van 134 werkgevers
 

Wereldkampioenschappen Roeien 2016

De Wereld Senior, Onder 23 & Junior Kampioenschappen Roeien 2016 vinden plaats van 20 t/m 28 augustus 2016 op de Willem Alexanderbaan.
De organisatie van een roei-evenement met deze omvang is niet mogelijk zonder sponsors, partners en andere weldoeners. En natuurlijk kan men zich de organisatie van een WK roeien niet voorstellen zonder de inbreng van honderden vrijwilligers. Het zijn de vrijwilligers die dit evenement tot een succes maken.
Vind je leuk om midden in de organisatie van dit avontuur te zitten? Vind je het leuk om de atleten en het publiek een onvergetelijk Wereldkampioenschap te geven?
Kom dan helpen tijdens de Wereldkampioenschappen Roeien 2016 in Rotterdam.
Onze vrijwilligers bieden wij een prachtige ervaring bij een roei-evenement dat zijn weerga niet kent en waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat. Nog nooit werd er een Wereldkampioenschap georganiseerd van deze omvang.
10 foto's
 

Cargill

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen en heeft ongeveer 2300 werknemers in dienst. We werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.
7 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

Enecogen

Het Nederlandse Eneco en het Deense DONG Energy zijn twee spelers op de markt van energielevering met een duurzame ambitie. Samen hebben wij in de Europoort een gascentrale gebouwd onder de bedrijfsnaam Enecogen. Eneco haalt veruit zijn meeste energie uit windparken, maar als de wind niet waait, is gas nodig om toch nog energie te leveren. 
1 vacature  / 10 foto's
 

AkzoNobel Industrial Chemicals

Voel de klik met AkzoNobel


AkzoNobel is een van ’s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. We maken en leveren een breed assortiment aan verven, coatings en speciale chemicaliën. In 2009 bedroeg onze wereldwijde omzet zo’n 13,0 miljard euro. We hebben vestigingen in meer dan tachtig landen, met zo’n zestigduizend medewerkers. 
In Nederland zijn ongeveer vijfduizend mensen werkzaam, waarvan 280 in het Botlekgebied. Hier is ons productiebedrijf AkzoNobel Industrial Chemicals bv gevestigd.
1 vacature  / 3 video's  / 5 foto's

Noordriver Shipping BV

NOORDRIVER Shipping is een jong, modern en internationaal opererend bedrijf met een goede reputatie in de markt. Onze hoofdactiviteiten zijn het commercieel beheer van een deels eigen vloot zeeschepen, zeebevrachtingen, agenturen en projectexpeditie. Dagelijks vervoert de vloot uiteenlopende ladingen over de gehele wereld. In ons kantoor in het centrum van Dordrecht werkt een enthousiast team van 8 personen.
 / MKB lid
 

OCI Terminal Europoort B.V.

OCI Terminal Europoort is een op- en overslagterminal voor ammoniak met een totale opslagcapaciteit van 30.000 ton. Daarnaast produceren wij op onze terminal aqua ammonia. De ammoniak komt over zee bij ons binnen en transporteren wij landinwaarts per spoor, binnenvaart of wegtransport. Tussen alle grote olieterminals in het industriegebied zijn wij een vreemde eend in de bijt. Niet alleen met ons product, maar ook het feit dat wij een klein bedrijf zijn met 28 mensen in dienst maakt ons net even anders. Iedereen kent iedereen bij OCI Terminal Europoort. Dat geeft een open, directe en collegiale sfeer waardoor het prettig werken is, zowel in de dagdienst als in de vijfploegendienst.
12 foto's
 

America Chung Nam B.V. (ACN Europe)

Twenty years ago, the United States alone generated more than 47 million tons of paper and packaging material a year, creating massive amounts of paper headed for landfills all across the country.
ACN’s founders, Yan Cheung and Ming Chung Liu, saw this as an opportunity. They recognized that the enormous amount of paper, instead of merely being dumped into landfills, could be a resource for paper mills that convert recovered paper into packaging materials and other paper products around the world.
They began business as America Chung Nam with a clear vision and definitive purpose: to create an innovative company culture based on strong working relationships and unmatched services.
Although ACN started out as a small player in the recovered paper market, we quickly grew into a billion-dollar global organization. We believe our success is the result of our core business principles — trust, integrity, responsibility, and a firm commitment to the ongoing success of our business partners.
7 foto's
 

Boxlines B.V.

Hans van Yperen is de man die in 1974 Peeters & Van Yperen oprichtte. Het familiebedrijf bewees al snel een betrouwbare partner te zijn met service en persoonlijke benadering als speerpunt. Het was dan ook niet verwonderlijk dat vooraanstaande bedrijven al snel kozen voor PVY.
In 2001 besloten we alle LCL-diensten (deelzendingen) onder te brengen in de vennootschap Boxlines. Peeters & Van Yperen blijft zich verder specialiseren in het overzeese vervoer van volle containers (FCL), lucht- en vrachtvervoer. Zo krijgt elk vakgebied de volle aandacht en dat is in het belang van de klant.
Sinds 1 januari 2005 is het familiebedrijf in handen van Mathijs en Esther Gommers - van Yperen. Innovatief, jong, servicegericht en met de blik vooruit.
2 foto's
 

FedEx Trade Networks Transport & Brokerage (EMEA) B.V.

FedEx Trade Networks is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De organisatie in Nederland richt zich vanaf Schiphol voornamelijk op luchtvracht en vanaf Rotterdam op zeevracht. Fedex Trade Networks is een zelfstandige dochteronderneming van de FedEx Corporation, een grote en solide organisatie met wereldwijd meer dan 325.000 medewerkers. Met 16 medewerkers op Schiphol en 11 in Rotterdam, werken wij hard aan de verdere groei van FedEx Trade Networks. In de jaren dat wij operationeel zijn in Europa, Midden-Oosten, Afrika en India, is er al veel bereikt. Zo zijn er op dit moment kantoren in 17 landen in deze regio. Daarnaast zijn wij er trots op dat het hoofdkantoor van deze regio in Nederland gevestigd is.
Onze organisatiecultuur is sinds de start vol in ontwikkeling en wordt mede gevormd door iedereen die bij ons komt werken. Werknemers van Fedex Trade Networks kunnen goed omgaan met drukte en afwisseling. Zij houden ervan om met elkaar de organisatie verder op te bouwen en vorm te geven. Veel organisaties groeien door andere organisaties in te lijven. Onze groei komt van binnenuit. Dat geeft een bijzondere sfeer. Iedereen die bij ons werkt heeft echt voor Fedex Trade Networks gekozen.
2 video's  / 4 foto's
 

Meelunie

Meelunie is a global supplier of starches, sweeteners and vegetable proteins to the food and non-food industry.
Our global network of selected and approved producers, distributors, customers and logistic partners enables us to understand the business of agricultural commodities better than anyone. With someone on the ground in every region we are the eye of our customers in the market.

The heart and soul of Meelunie is still to be found in Amsterdam where it all began over 140 years ago. The dramatic increase in the demand of the global economy has seen us open offices in Detroit (USA), Shanghai (China), St. Petersburg (Russia), Lagos (Nigeria), Queretator (Mexico) and Johannesburg (South Africa).

We have a team of commercial and logistical experts in every region of the world, using the latest available technology and analyzing markets and price developments.
3 foto's
 

De Rijke Group

De Rijke Group is in 1945 opgericht en is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Daar zijn we trots op! Vanuit ons hoofdkantoor in Spijkenisse zijn we uitgegroeid van een vervoerder tot een complete logistieke dienstverlener met een uitgebreid netwerk van vervoersstromen en vestigingen door heel Europa. De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro-)chemische sector. In onze bedrijfsvoering gaat daarom veel aandacht uit naar kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Voor onze gewaardeerde klanten willen wij graag overtuigend de ‘number-1 logistic service provider’ zijn, door voortdurend toegevoegde waarde te bieden en innovatieve logistieke oplossingen aan te reiken.
1 video's  / 2 foto's
 

Portmade Customs nv

Portmade Customs nv is gevestigd in Rhoon als branch office van Portmade NV in Antwerpen. 

Portmade is met haar douane en expeditie activiteiten gestart in 1993 te Antwerpen, gevolgd door een aanhoudende schaalvergroting en diversificatie. Het werd een holding met drie maatschappijen / dochterondernemingen:
  • Portmade NV (expeditie, consultancy en algemene dienstverlening)
  • Portmade Customs NV (douane agentschap / douane agentuur)
  • IFB Service Center (Joint venture with IFB NV)

Portmade voert alle activiteiten uit in de havens van Antwerpen, Luik, Rotterdam en Zeebrugge.
3 foto's
 

Jumbo

Jumbo is marktleider op het gebied van heavy lift shipping en ontwikkelt al ruim 40 jaar innovatieve oplossingen voor het transport van zware lading. Sinds 2003 is Jumbo ook succesvol actief op de offshore installatie markt. Bij zowel de Shipping als Offshore divisie staan engineering en veiligheid voorop. Jumbo investeert dan ook continu in de modernste engineering methoden, software en gereedschap.
Het hoofdkantoor van Jumbo staat in Schiedam, de regionale kantoren zijn over de gehele wereld te vinden. Elk project, of het nu gaat om shipping of offshore, wordt zorgvuldig voorbereid en begeleid door een team van technische, operationele en commerciële mensen. De ervaren crew aan boord voert de projecten nauwkeurig en veilig uit.
1 vacature  / 10 foto's
 

Expeditors

Expeditors is a global logistics company headquartered in Seattle, Washington. As a Fortune 500 company, we employ over 14,600 trained professionals in a worldwide network of over 250 locations across six continents. 

To maintain consistent quality and customer service across the globe, Expeditors has regional headquarters located in London, Dubai, Shanghai and Singapore.

5 foto's
 

R&M Forwarding BV

R&M Forwarding is gespecialiseerd in transport, op- en overslag van fruit en het regelen van douane formaliteiten voor derden. Vanuit de haven van Rotterdam hebben wij direct contact met alle scheepvaartmaatschappijen en rederijen.    De uitstekende verbindingen met het achterland zorgen ervoor dat wij onze klanten uitstekende diensten kunnen bieden op het gebied van transport, douane en warehousing.
1 video's  / 6 foto's
1 t/m 15 van 134 werkgevers