Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Totaal (139)

1 t/m 15 van 139 werkgevers
 

Burando Maritime Services

Burando Maritime Services, kapitein op het gebied van maritieme dienstverlening
Burando Maritime Services is een snel groeiende, dynamische onderneming. We hebben circa 250 medewerkers en onze kantoren zijn gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. De sfeer binnen ons bedrijf wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een aanpakkersmentaliteit in een informele omgeving. Maximale klanttevredenheid is wat wij willen bereiken en daar steken we veel energie in.
1 vacature  / 10 foto's
 

America Chung Nam B.V. (ACN Europe)

Twenty years ago, the United States alone generated more than 47 million tons of paper and packaging material a year, creating massive amounts of paper headed for landfills all across the country.
ACN’s founders, Yan Cheung and Ming Chung Liu, saw this as an opportunity. They recognized that the enormous amount of paper, instead of merely being dumped into landfills, could be a resource for paper mills that convert recovered paper into packaging materials and other paper products around the world.
They began business as America Chung Nam with a clear vision and definitive purpose: to create an innovative company culture based on strong working relationships and unmatched services.
Although ACN started out as a small player in the recovered paper market, we quickly grew into a billion-dollar global organization. We believe our success is the result of our core business principles — trust, integrity, responsibility, and a firm commitment to the ongoing success of our business partners.
7 foto's
 

Boxlines B.V.

Hans van Yperen is de man die in 1974 Peeters & Van Yperen oprichtte. Het familiebedrijf bewees al snel een betrouwbare partner te zijn met service en persoonlijke benadering als speerpunt. Het was dan ook niet verwonderlijk dat vooraanstaande bedrijven al snel kozen voor PVY.
In 2001 besloten we alle LCL-diensten (deelzendingen) onder te brengen in de vennootschap Boxlines. Peeters & Van Yperen blijft zich verder specialiseren in het overzeese vervoer van volle containers (FCL), lucht- en vrachtvervoer. Zo krijgt elk vakgebied de volle aandacht en dat is in het belang van de klant.
Sinds 1 januari 2005 is het familiebedrijf in handen van Mathijs en Esther Gommers - van Yperen. Innovatief, jong, servicegericht en met de blik vooruit.
2 foto's
 

FedEx Trade Networks Transport & Brokerage (EMEA) B.V.

FedEx Trade Networks is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De organisatie in Nederland richt zich vanaf Schiphol voornamelijk op luchtvracht en vanaf Rotterdam op zeevracht. Fedex Trade Networks is een zelfstandige dochteronderneming van de FedEx Corporation, een grote en solide organisatie met wereldwijd meer dan 325.000 medewerkers. Met 16 medewerkers op Schiphol en 11 in Rotterdam, werken wij hard aan de verdere groei van FedEx Trade Networks. In de jaren dat wij operationeel zijn in Europa, Midden-Oosten, Afrika en India, is er al veel bereikt. Zo zijn er op dit moment kantoren in 17 landen in deze regio. Daarnaast zijn wij er trots op dat het hoofdkantoor van deze regio in Nederland gevestigd is.
Onze organisatiecultuur is sinds de start vol in ontwikkeling en wordt mede gevormd door iedereen die bij ons komt werken. Werknemers van Fedex Trade Networks kunnen goed omgaan met drukte en afwisseling. Zij houden ervan om met elkaar de organisatie verder op te bouwen en vorm te geven. Veel organisaties groeien door andere organisaties in te lijven. Onze groei komt van binnenuit. Dat geeft een bijzondere sfeer. Iedereen die bij ons werkt heeft echt voor Fedex Trade Networks gekozen.
2 video's  / 4 foto's
 

Meelunie

Meelunie is a global supplier of starches, sweeteners and vegetable proteins to the food and non-food industry.
Our global network of selected and approved producers, distributors, customers and logistic partners enables us to understand the business of agricultural commodities better than anyone. With soemone on the ground in every region we are the eye of our customers in the market.

The heart and soul of Meelunie is still to be found in Amsterdam where it all began over 140 years ago. The dramatic increase in the demand of the global economy has seen us open offices in Detroit (USA), Shanghai (China), St. Petersburg (Russia), Lagos (Nigeria), Queretator (Mexico) and Johannesburg (South Africa).

We have a team of commercial and logistical experts in every region of the world, using the latest available technology and analyzing markets and price developments.
3 foto's
 

De Rijke Group

De Rijke Group is in 1945 opgericht en is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Daar zijn we trots op! Vanuit ons hoofdkantoor in Spijkenisse zijn we uitgegroeid van een vervoerder tot een complete logistieke dienstverlener met een uitgebreid netwerk van vervoersstromen en vestigingen door heel Europa. De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro-)chemische sector. In onze bedrijfsvoering gaat daarom veel aandacht uit naar kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Voor onze gewaardeerde klanten willen wij graag overtuigend de ‘number-1 logistic service provider’ zijn, door voortdurend toegevoegde waarde te bieden en innovatieve logistieke oplossingen aan te reiken.
1 video's  / 2 foto's
 

Portmade Customs nv

Portmade Customs nv is gevestigd in Rhoon als branch office van Portmade NV in Antwerpen. 

Portmade is met haar douane en expeditie activiteiten gestart in 1993 te Antwerpen, gevolgd door een aanhoudende schaalvergroting en diversificatie. Het werd een holding met drie maatschappijen / dochterondernemingen:
  • Portmade NV (expeditie, consultancy en algemene dienstverlening)
  • Portmade Customs NV (douane agentschap / douane agentuur)
  • IFB Service Center (Joint venture with IFB NV)

Portmade voert alle activiteiten uit in de havens van Antwerpen, Luik, Rotterdam en Zeebrugge.
3 foto's
 

Jumbo

Jumbo is marktleider op het gebied van heavy lift shipping en ontwikkelt al ruim 40 jaar innovatieve oplossingen voor het transport van zware lading. Sinds 2003 is Jumbo ook succesvol actief op de offshore installatie markt. Bij zowel de Shipping als Offshore divisie staan engineering en veiligheid voorop. Jumbo investeert dan ook continu in de modernste engineering methoden, software en gereedschap.
Het hoofdkantoor van Jumbo staat in Schiedam, de regionale kantoren zijn over de gehele wereld te vinden. Elk project, of het nu gaat om shipping of offshore, wordt zorgvuldig voorbereid en begeleid door een team van technische, operationele en commerciële mensen. De ervaren crew aan boord voert de projecten nauwkeurig en veilig uit.
6 vacatures  / 10 foto's
 

Expeditors

Expeditors is a global logistics company headquartered in Seattle, Washington. As a Fortune 500 company, we employ over 14,600 trained professionals in a worldwide network of over 250 locations across six continents. 

To maintain consistent quality and customer service across the globe, Expeditors has regional headquarters located in London, Dubai, Shanghai and Singapore.

5 foto's
 

R&M Forwarding BV

R&M Forwarding is gespecialiseerd in transport, op- en overslag van fruit en het regelen van douane formaliteiten voor derden. Vanuit de haven van Rotterdam hebben wij direct contact met alle scheepvaartmaatschappijen en rederijen.    De uitstekende verbindingen met het achterland zorgen ervoor dat wij onze klanten uitstekende diensten kunnen bieden op het gebied van transport, douane en warehousing.
1 video's  / 6 foto's
 

APL

APL is onderdeel van de Singaporese Neptune Orient Lines (NOL) Group. Een wereldwijd opererende container rederij met meer dan 90 wekelijkse afvaarten naar meer dan 50 havens in Azie, Europa, Midden-Oosten en Amerika.

We combineren uitstekende Customer Service, Intermodale Operations en innovatieve IT- en E-Commerce waardoor onze klanten goed van dienst kunnen zijn.  
11 foto's
 

APL Logistics Nederland

APL Logistics is gespecialiseerd op het gebied van internationale Supply Chain management en oplossingen. Sinds mei 2015 behoort APL Logistics tot de KWE Group. We opereren vanuit meer dan 110 locaties in meer dan 60 landen en beschikken over een uitgebreid netwerk in Azië, Amerika en Europa.

We staan bekend om onze innovatieve end-to-end logistieke oplossingen, uitstekende persoonlijke service en state of the art informatiesystemen. 
6 foto's
 

Hamburg Süd Nederland

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij Hamburg Süd

Hamburg Süd is een Duitse organisatie, opgericht in 1871. Oorspronkelijk hield Hamburg Süd zich bezig met scheepvaart tussen Hamburg en Zuid-Amerika. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende organisatie in transport en logistiek met een focus op Latijns-Amerika; een internationaal concern met ruim 4000 werknemers en meer dan 300 kantoren op alle grote continenten. Wat ons bijzonder maakt is dat wij onze klanten wereldwijd lokaal kunnen bedienen in hun eigen taal met kennis van hun lokale markt.
Als kwaliteitscarrier investeren wij veel in onderhoud van ons materieel. Al onze schepen, containers en andere materialen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hamburg Süd werkt op verschillende manieren aan een beter milieu. Wij onderhouden onze schepen met milieuvriendelijke verf en laten meer schepen langzamer varen. Dat ‘slow steaming’ beter is voor het milieu, is wetenschappelijk bewezen. En daar werken wij graag aan mee.
Hamburg Süd is onderdeel van de Oetker Group, een vooraanstaand en bekend Duits familiebedrijf. Typerend voor onze organisatie is dat wij onze werknemers veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid geven. Bij Hamburg Süd is iedereen is een onmisbaar onderdeel van het geheel.
16 foto's
 

Mammoet Ferry Transport B.V.

Krachtig en uniek in zijn soort: het oerdier de mammoet. Precies waar Mammoet Ferry Transport voor staat sinds onze oprichting in 1983. Zoals de Mammoet miljoenen jaren geleden over de steppes zwierf, zo rijden wij nu dagelijks met onze opvallende, rode trailers kriskras door Europa. Het Mammoet-logo is top of mind als het gaat om ferry transport, alom gerespecteerd in de branche en symbool voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. 

Mammoet Ferry Transport is specialist in het vervoer van deelladingen en complete vrachten vanuit heel Europa naar Groot-Brittannië en vice versa. Daarbij maken we voornamelijk gebruik van de meest gangbare ferryroutes alsmede de kanaaltunnel.
3 foto's
 

Maersk Line Netherlands B.V.

Maersk Line Netherlands B.V. is een reder in de container scheepvaart. Maersk is van oorsprong een Deens bedrijf, met het hoofdkantoor in Kopenhagen. In Nederland verkoopt Maersk Line Netherlands B.V. scheepsruimte vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Boompjes. Maersk Line vaart met eigen schepen vaste routes over de wereld waarbij alle mogelijk denkbare bestemmingen worden aangedaan.
10 foto's
1 t/m 15 van 139 werkgevers