Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Totaal (128)

1 t/m 15 van 128 werkgevers
 

Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V.

‘werken bij Odfjell – een positief bedrijf’

Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. is een op- en overslagbedrijf voor minerale oliën en chemicaliën, gevestigd te Botlek Rotterdam. Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. is onderdeel van Odfjell Terminals, een Joint Venture tussen het Noorse Odfjell en het Amerikaanse Lindsey Goldberg. Naast het opslaan van minerale oliën en chemicaliën, bestaan de belangrijkste activiteiten uit het beladen en lossen van (zee-) schepen, tankauto´s en treinwagons. Odfjell Terminals (Rotterdam) B.V. beschikt tevens over een eigen destillatieplant Petrochemical Industrial Distillation (PID) en waterzuiveringsinstallatie. De totale opslagcapaciteit van de terminal bedraagt 1.600.000 m3.verdeeld over ca. 280 tanks. Binnen de organisatie zijn ca. 150 medewerkers werkzaam.
De komende jaren investeren wij veel in veiligheid, milieu en rennovatie van onze terminal. De complexiteit van onze terminal maakt werken bij Odfjell afwisselend, uitdagend en aantrekkelijk. Met zoveel verschillende producten in de tanks moet iedereen goed weten wat wel en niet kan. Daarom zijn procedures, veiligheidsinstructies en elkaar aanspreken op verantwoordelijkheid erg belangrijk voor ons. Samen zorgen we voor een veilige werksituatie. Iedere dag opnieuw.
2 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

TBA

TBA maakt containerterminals in de Rotterdamse haven en de rest van de wereld slimmer en efficiënter. Dat doen wij al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw. Vaak beginnen onze projecten letterlijk bij het begin: ergens wordt een containerterminal gebouwd en de vraag is hoe die terminal er het beste uit kan zien. Wij beantwoorden die vraag onder andere door in een simulatiemodel verschillende onderwerpen van de ‘virtuele’ containerterminal te onderzoeken. Naast het geven van adviezen, ontwikkelen we software voor geautomatiseerde voertuigen – robots – die containers van opslag naar schip vervoeren en andersom. Dat doen we allemaal grotendeels vanuit ons hoofdkantoor in Delft en onze kantoren in Duitsland en Roemenië. Door vanuit deze locaties in de hele wereld te werken, kunnen we onze gezamenlijke kennis optimaal benutten.
2 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

Van Oord

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Van Oord is een familiebedrijf dat maritieme oplossingen biedt die nu en in de toekomst van waarde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en continuïteit gaan daarbij hand in hand. Van Oord heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.
12 vacatures  / 6 foto's
 

Wereldkampioenschappen Roeien 2016

De Wereld Senior, Onder 23 & Junior Kampioenschappen Roeien 2016 vinden plaats van 20 t/m 28 augustus 2016 op de Willem Alexanderbaan.
De organisatie van een roei-evenement met deze omvang is niet mogelijk zonder sponsors, partners en andere weldoeners. En natuurlijk kan men zich de organisatie van een WK roeien niet voorstellen zonder de inbreng van honderden vrijwilligers. Het zijn de vrijwilligers die dit evenement tot een succes maken.
Vind je leuk om midden in de organisatie van dit avontuur te zitten? Vind je het leuk om de atleten en het publiek een onvergetelijk Wereldkampioenschap te geven?
Kom dan helpen tijdens de Wereldkampioenschappen Roeien 2016 in Rotterdam.
Onze vrijwilligers bieden wij een prachtige ervaring bij een roei-evenement dat zijn weerga niet kent en waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat. Nog nooit werd er een Wereldkampioenschap georganiseerd van deze omvang.
4 vacatures  / 10 foto's
 

Cargill

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen en heeft ongeveer 2300 werknemers in dienst. We werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.
5 vacatures  / 1 video's  / 10 foto's
 

AkzoNobel

Voel de klik met AkzoNobel


AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën. Vanuit een eeuwenlange expertise voorzien wij industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en duurzame technologieën om te voldoen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben circa 46.000 medewerkers verspreid over 80 landen. Tot onze merken behoren Flexa, Sikkens, Alabastine en Jozo zout. 
Bij AkzoNobel in Nederland werken ongeveer 5.000 mensen, waarvan zo’n 250 in de Botlek. 
1 vacature  / 3 video's  / 5 foto's

Noordriver Shipping BV

NOORDRIVER Shipping is een jong, modern en internationaal opererend bedrijf met een goede reputatie in de markt. Onze hoofdactiviteiten zijn het commercieel beheer van een deels eigen vloot zeeschepen, zeebevrachtingen, agenturen en projectexpeditie. Dagelijks vervoert de vloot uiteenlopende ladingen over de gehele wereld. In ons kantoor in het centrum van Dordrecht werkt een enthousiast team van 8 personen.
 / MKB lid
 

OCI Terminal Europoort B.V.

OCI Terminal Europoort is een op- en overslagterminal voor ammoniak met een totale opslagcapaciteit van 30.000 ton. Daarnaast produceren wij op onze terminal aqua ammonia. De ammoniak komt over zee bij ons binnen en transporteren wij landinwaarts per spoor, binnenvaart of wegtransport. Tussen alle grote olieterminals in het industriegebied zijn wij een vreemde eend in de bijt. Niet alleen met ons product, maar ook het feit dat wij een klein bedrijf zijn met 28 mensen in dienst maakt ons net even anders. Iedereen kent iedereen bij OCI Terminal Europoort. Dat geeft een open, directe en collegiale sfeer waardoor het prettig werken is, zowel in de dagdienst als in de vijfploegendienst.
12 foto's
 

America Chung Nam B.V. (ACN Europe)

Twenty years ago, the United States alone generated more than 47 million tons of paper and packaging material a year, creating massive amounts of paper headed for landfills all across the country.
ACN’s founders, Yan Cheung and Ming Chung Liu, saw this as an opportunity. They recognized that the enormous amount of paper, instead of merely being dumped into landfills, could be a resource for paper mills that convert recovered paper into packaging materials and other paper products around the world.
They began business as America Chung Nam with a clear vision and definitive purpose: to create an innovative company culture based on strong working relationships and unmatched services.
Although ACN started out as a small player in the recovered paper market, we quickly grew into a billion-dollar global organization. We believe our success is the result of our core business principles — trust, integrity, responsibility, and a firm commitment to the ongoing success of our business partners.
7 foto's
 

Boxlines B.V.

Hans van Yperen is de man die in 1974 Peeters & Van Yperen oprichtte. Het familiebedrijf bewees al snel een betrouwbare partner te zijn met service en persoonlijke benadering als speerpunt. Het was dan ook niet verwonderlijk dat vooraanstaande bedrijven al snel kozen voor PVY.
In 2001 besloten we alle LCL-diensten (deelzendingen) onder te brengen in de vennootschap Boxlines. Peeters & Van Yperen blijft zich verder specialiseren in het overzeese vervoer van volle containers (FCL), lucht- en vrachtvervoer. Zo krijgt elk vakgebied de volle aandacht en dat is in het belang van de klant.
Sinds 1 januari 2005 is het familiebedrijf in handen van Mathijs en Esther Gommers - van Yperen. Innovatief, jong, servicegericht en met de blik vooruit.
2 foto's
 

FedEx Trade Networks Transport & Brokerage (EMEA) B.V.

FedEx Trade Networks is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De organisatie in Nederland richt zich vanaf Schiphol voornamelijk op luchtvracht en vanaf Rotterdam op zeevracht. Fedex Trade Networks is een zelfstandige dochteronderneming van de FedEx Corporation, een grote en solide organisatie met wereldwijd meer dan 325.000 medewerkers. Met 16 medewerkers op Schiphol en 11 in Rotterdam, werken wij hard aan de verdere groei van FedEx Trade Networks. In de jaren dat wij operationeel zijn in Europa, Midden-Oosten, Afrika en India, is er al veel bereikt. Zo zijn er op dit moment kantoren in 17 landen in deze regio. Daarnaast zijn wij er trots op dat het hoofdkantoor van deze regio in Nederland gevestigd is.
Onze organisatiecultuur is sinds de start vol in ontwikkeling en wordt mede gevormd door iedereen die bij ons komt werken. Werknemers van Fedex Trade Networks kunnen goed omgaan met drukte en afwisseling. Zij houden ervan om met elkaar de organisatie verder op te bouwen en vorm te geven. Veel organisaties groeien door andere organisaties in te lijven. Onze groei komt van binnenuit. Dat geeft een bijzondere sfeer. Iedereen die bij ons werkt heeft echt voor Fedex Trade Networks gekozen.
2 video's  / 4 foto's
 

De Rijke Group

De Rijke Group is in 1945 opgericht en is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Daar zijn we trots op! Vanuit ons hoofdkantoor in Spijkenisse zijn we uitgegroeid van een vervoerder tot een complete logistieke dienstverlener met een uitgebreid netwerk van vervoersstromen en vestigingen door heel Europa. De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro-)chemische sector. In onze bedrijfsvoering gaat daarom veel aandacht uit naar kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Voor onze gewaardeerde klanten willen wij graag overtuigend de ‘number-1 logistic service provider’ zijn, door voortdurend toegevoegde waarde te bieden en innovatieve logistieke oplossingen aan te reiken.
4 vacatures  / 1 video's  / 2 foto's
 

Portmade Customs nv

Portmade Customs nv is gevestigd in Rhoon als branch office van Portmade NV in Antwerpen. 

Portmade is met haar douane en expeditie activiteiten gestart in 1993 te Antwerpen, gevolgd door een aanhoudende schaalvergroting en diversificatie. Het werd een holding met drie maatschappijen / dochterondernemingen:
  • Portmade NV (expeditie, consultancy en algemene dienstverlening)
  • Portmade Customs NV (douane agentschap / douane agentuur)
  • IFB Service Center (Joint venture with IFB NV)

Portmade voert alle activiteiten uit in de havens van Antwerpen, Luik, Rotterdam en Zeebrugge.
3 foto's
 

Jumbo

Jumbo is marktleider op het gebied van heavy lift shipping en ontwikkelt al ruim 40 jaar innovatieve oplossingen voor het transport van zware lading. Sinds 2003 is Jumbo ook succesvol actief op de offshore installatie markt. Bij zowel de Shipping als Offshore divisie staan engineering en veiligheid voorop. Jumbo investeert dan ook continu in de modernste engineering methoden, software en gereedschap.
Het hoofdkantoor van Jumbo staat in Schiedam, de regionale kantoren zijn over de gehele wereld te vinden. Elk project, of het nu gaat om shipping of offshore, wordt zorgvuldig voorbereid en begeleid door een team van technische, operationele en commerciële mensen. De ervaren crew aan boord voert de projecten nauwkeurig en veilig uit.
2 vacatures  / 10 foto's
 

Expeditors

Expeditors is a global logistics company headquartered in Seattle, Washington. As a Fortune 500 company, we employ over 14,600 trained professionals in a worldwide network of over 250 locations across six continents. 

To maintain consistent quality and customer service across the globe, Expeditors has regional headquarters located in London, Dubai, Shanghai and Singapore.

5 foto's
1 t/m 15 van 128 werkgevers