Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Rotterdam regio'
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Amsterdam regio'
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Start watertalent.nl voortaan met 'Intermediairs'

Totaal (121)

1 t/m 15 van 121 werkgevers

Snijders Douane Agenten

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.
1 vacature  / MKB lid
 

Verenigde Tankrederij

VT: voortvarend op het water
"Wil jij op volle krachtvooruit?"
De VT Group (VerenigdeTankrederij) is een betrouwbaar maritiem bedrijf met een gezonde dosis pragmatisme. Wij bieden klanten innovatieve logistieke producten en veilige, efficiënte, service gerichte operaties met aandacht voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. VT is in 1916 in Rotterdam opgericht en levert haar gespecialiseerde onafhankelijke services momenteel in Europa en Centraal Amerika (Panama)
1 vacature  / 4 foto's
 

P&O Ferries

Werken bij P&O Ferries, is werken bij de marktleider in passagiers- en vrachtvervoer van en naar Groot-Brittannië. Als onderdeel van Dubai Ports World boogt P&O Ferries op 150 jaar ervaring in vervoer op zee. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk en Engeland, met als internationaal hoofdkantoor Dover.  P&O North Sea Ferries BV te Europoort heeft meer dan 360 mensen in dienst. Vanuit Europoort is er een dagelijkse afvaart van een van onze cruiseferries, waaronder de Pride of Rotterdam. Met een lengte van meer dan 215 meter, behoort dit schip tot een van de grootste veerboten van Europa en biedt zij ruimte voor 546 hutten en 1360 passagiers. De rijstrookcapaciteit van 3.300 meter biedt plaats voor maar liefst 250 auto's en 400 vrachtvoertuigen.
1 vacature  / 1 video's  / 6 foto's

Mercurius Shipping Group

De Mercurius Shipping Group is een cluster van bedrijven gespecialiseerd in de binnenvaart. Wij werken intensief samen met scheepvaartondernemers. Op onze schepen wordt het voordeel van werken met een kapitein-eigenaar gecombineerd met de zekerheid van een grote en professionele scheepvaartorganisatie. De kernwaarden van de filosofie van de Mercurius Shipping Group zijn ondernemersgeest, innovatie, synergie en durven te investeren.
3 vacatures  / MKB lid
 

KROHNE

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. Het expertiseniveau op het gebied van procesmeting is uniek, niet alleen in standaardtoepassingen, maar ook in veeleisende toepassingen die maatwerk vereisen. KROHNE heeft 15 productielocaties in 10 landen en is daarnaast in ruim 40 landen vertegenwoordigd door agentschappen.
6 vacatures  / 7 foto's
 

Broekman Logistics bv

De Sky is the limit bij de Broekman Logistics


Broekman Logistics is in 1960 opgericht als Scheepvaartmaatschappij Broekman “Motorships” N.V. Onze roots liggen in de Rotterdamse haven, het bruisend wereldhart van al onze activiteiten, sinds de oprichting. Inmiddels bestaat Broekman uit vijf verschillende divisies: Automotive, Logistics, Shipping, Special Products en Corporate. Met dertig vestigingen in acht verschillende landen, van Europa tot in het verre oosten. Een grootmacht in de wereld van de logistieke dienstverlening dus. Zover reikt de Rotterdamse nuchterheid en werkmentaliteit van de Broekman Logistics.
5 vacatures  / 2 video's  / 10 foto's
 

PCS B.V.

Zoek jij werk in de procesindustrie? Dan kun je twee dingen doen. Uren besteden aan het zoeken naar vacatures op internet en nog niet vinden wat je zoekt. Of je kunt je aanmelden bij PCS! Ons grote netwerk is jouw grote voordeel. Wij kennen vrijwel ieder bedrijf in de branche en weten welke vacatures er zijn. Naast de bekende organisaties in de procesindustrie kom je via ons dus ook op plekken
terecht waar je zelf nooit aan had gedacht. En wie weet is dat wel precies de plek waar jij 100% op je plaats bent.

De juiste man op de juiste plek

Wij stellen jou nooit zomaar voor bij een bedrijf. Je gaat alleen maar via ons op gesprek als wij jou goed kennen en als wij er voor 100% van overtuigd zijn dat jij de juiste man (of vrouw) op de juiste plek bent. En natuurlijk moet het bedrijf en de functie ook aan jouw wensen voldoen. Samen kijken we dus naar de (on)mogelijkheden. Zo werkt het goed voor alle partijen.
Opleiding en ervaring zijn altijd belangrijk in de procesindustrie. Maar uiteindelijk gaat het om jou, als mens. Mensen die via PCS werken in de procesindustrie zijn gemotiveerd en houden van hard werken. Hard werken betekent overigens niet dat wij het onmogelijke van je vragen. Maar wel dat jij minimaal 100% inzet toont.
15 vacatures  / 1 video's
 

Reym

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Ooit begonnen als transportbedrijf in 1953, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 600 enthousiaste en betrokken medewerkers. Naast ons hoofdkantoor in Amersfoort bedienen we onze klanten vanuit Zuid-Nederland, Noordwest-Nederland en Noordoost-Nederland met een aantal multiservicevestigingen en operationele dependances. Door deze spreiding over heel Nederland, zijn wij op iedere gewenste locatie snel aanwezig. Reym is een dochteronderneming van Shanks Group: de grootste onafhankelijke, beursgenoteerde afvaldienstverlener van Europa.

Veiligheid, vitaliteit en ontplooiing

Reym is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening’ heel letterlijk neemt. Wij zeggen geen ‘nee’ tegen onze klanten en zoeken altijd naar de beste oplossing. De mens staat centraal bij Reym. Dat geldt zowel voor klanten als voor onze medewerkers. Dat hoogwaardig gekwalificeerd en tevreden personeel bepalend is voor onze marktpositie, begrijpen wij als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om te zorgen voor een goede inzetbaarheid, veiligheid, vitaliteit en ontplooiing van mensen. Een gezonde leefstijl stimuleren wij bijvoorbeeld door een sportkostenregeling en het beschikbaar stellen van vers fruit. Daarvoor ontvingen wij in 2012 nog de Gezond Transport Prijs! Een ander speerpunt is milieubewustzijn, iets waar wij als organisatie volledig mee vertrouwd zijn. Wij willen niet alleen werken aan een schoner, veiliger en beter leefklimaat voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom doen wij veel onderzoek naar het optimaliseren van bestaande diensten en naar innovatieve nieuwe diensten.
1 vacature  / 5 foto's
 

MOL (Europe) B.V.

MOL (Europe) B.V. is part of Mitsui O.S.K. Lines, Ltd. (MOL) which has the world’s largest ocean shipping fleet. Backed by experience and technologies developed over 130 years, MOL moves today’s global economy.

MOL operates specialized bulk carriers for iron ore, coal, and woodchips; tankers that transport crude oil and LNG; car carriers; cruise ships; ferries and coastal liners; and containerships that deliver a variety of finished products as part of the largest and most diverse global network of liner and logistics services.

MOL Liner Ltd. is a wholly-owned subsidiary of MOL. The company transports a wide variety of cargoes in international standard containers. The MOL Liner containerships also cover a global network of routes. 
2 vacatures  / 10 foto's
 

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Het Havenbedrijf Rotterdam beheert, exploiteert en ontwikkelt het Rotterdamse haven- en industriegebied en is verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige en vlotte afhandeling van de scheepvaart. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft een omzet van circa € 600 miljoen en 1.100 medewerkers in uiteenlopende functies op commercieel, nautisch en infrastructureel gebied. Het is een niet-beursgenoteerde naamloze vennootschap. De aandelen van het Havenbedrijf Rotterdam worden gehouden door de gemeente Rotterdam (circa 70%) en de Nederlandse Staat (circa 30%).
2 vacatures  / 2 video's  / 10 foto's
 

ZHD Stevedores

‘Wie bij ZHD Stevedores werkt, denkt in oplossingen’
ZHD Stevedores is een dienstverlenend familiebedrijf dat op- en overslag verzorgt van vooral droge bulkgoederen (bijvoorbeeld: kolen, schroot, biomassa, ertsen, strooizout), maar ook steelcoils en containers. In 1968 is dit bedrijf van de gemeente Dordrecht overgenomen door de familie die nu al drie generaties bij ons aan het roer staat. Van oorsprong deed het bedrijf aan zandwinning, maar nu is het een stuwadoorsbedrijf.
In Dordrecht staat onze hoofdvestiging; met drie terminals in Moerdijk, een in Rotterdam en een in Zevenbergen is ook onze landpositie sterk. We kunnen ‘board to board’ overslaan, dus van bijvoorbeeld een zeeschip naar een binnenvaartschip of andersom. Maar we verzorgen ook walopslag; lading plaatsen we in de open lucht of in de grote loodsen in Moerdijk. Ons bedrijf beschikt over zelfvarende drijfkranen van 16 tot 25 ton, waarmee we onze klanten snel kunnen bedienen. Daarnaast hebben we mobiele kranen van 10 tot 50 ton en een brugkraan tot 50 ton.
Onderling hebben onze 75 medewerkers een sterke band. Niet alleen in de bedrijfsleiding, maar door het hele bedrijf kom je mensen tegen die familie van elkaar zijn. Vader en zoon zijn bijvoorbeeld beiden kraanmachinist…
1 vacature  / 5 foto's
 

VAPRO

VAPRO is een internationaal opererende organisatie die bedrijven en opleiders oplossingen aanreikt voor het verhogen van het performanceniveau van operators en technici. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij VAPRO terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling verder vorm te geven. Zodoende helpt VAPRO organisaties en mensen beter te presteren. Wij zetten al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de industrie. Honderd gedreven professionals, docenten en trainers werken dagelijks aan oplossingen voor onze klanten.
3 vacatures  / 1 video's  / 5 foto's

Groeneveld Benelux

'Your Efficiency is Our Challenge'

De Groeneveld Groep ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt al meer dan 40 jaar innovatieve producten in meer dan dertig landen. Ons productgamma bevat innovatieve producten voor automatisch onderhoud, actieve veiligheid en efficiency. Groeneveld ICT Solutions, een divisie van Groeneveld International, biedt toonaangevende producten op het gebied van boordcomputers, homebase- en Transport Management Systemen.

Sinds 1971 streven wij naar logistieke efficiëntie en inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk dat actief is in meer dan 30 landen.
 / MKB lid
 

DFDS Seaways

DFDS Seaways B.V. is een toonaangevende terminal in het Rotterdamse havengebied. 

Er varen 5 RO-RO schepen op twee routes. Per week vinden er 21 afvaarten richting Engeland plaats. Zo varen onze schepen Anglia Seaways, Selandia Seaways en Suecia Seaways 15 keer naar Felixstowe; de Ficaria Seaways en de Jutlandia Seaways varen 6 keer naar Immingham.

In totaal werken circa 160 medewerkers op de terminal, TSW en kantoor.

Daarnaast heeft DFDS Seaways een uitstekende verbinding naar het achterland via wegstransport. We zijn gespecialiseerd in trailers, zwaar transport, self-drivers en project cargo.

Als Value Added Services hebben wij onze technische dienst, één van Nederlands grootste trailerwerkplaatsen voor onderhoudsbeuren, de transhipment area en een tankstation.
9 foto's

Mateck Haven & Onderhoud

Mateck Haven en Onderhoud is een handelsnaam van Mateck Services BV. Mateck Services is opgericht in 2008 vanuit een directe vraag vanuit de markt en heeft inmiddels bewezen aan die vraag te kunnen voldoen.

Mateck Haven en Onderhoud is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie en Pensioenfonds Metaal & Techniek en valt onder de CAO voor de Metaal & Techniek. Mateck Services / Haven & Onderhoud is ISO 9001 gecertificeerd.
2 vacatures  / MKB lid
1 t/m 15 van 121 werkgevers