Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Rotterdam regio'
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Amsterdam regio'
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Start watertalent.nl voortaan met 'Intermediairs'

Totaal (82)

1 t/m 30 van 82 werkgevers

Frans Mikkers TMR BV

Het bedrijf bestaat sinds 1990 en is sindsdien gestaag gegroeid en zeer service gericht en heeft inmiddels een goed uitgeruste werkplaats met conventionele en CNC bewerkingsmachines, diverse soorten lasapparatuur voor verschillende manieren van lassen en verspanen. Dit omvat de vervaardiging van bijvoorbeeld speciaal flenzen, manifolds, flens reduceerverbindingen, spatbescherming voor flenzen, van schroefdraad tot het vervaardigen van adapters, alles volgens specificatie van de klant en/of ge-engineerd door onze afdeling ontwikkeling en engineering.

Mikkers Hydrauliek
Mikkers hydrauliek is er bijgekomen sinds juni 2008 en een snel groeiende afdeling met een schat aan ervaring op het gebied van hydrauliek.
1 vacature  / MKB lid

Snijders Douane Agenten

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.
1 vacature  / MKB lid
 

JINC

JINC is een non-profit organisatie die grotendeels wordt gefinancierd door het bedrijfsleven. Zo’n 1.000 bedrijven dragen (financieel) bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken en stellen hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert.
2 vacatures  / 1 video's  / 3 foto's
 

ECT

We waren de eerste in Rotterdam, nu zijn we de marktleider in Europa. In augustus 1967 loste ECT haar eerste container. Drie jaar later verwerkten we al 160.000 containers per jaar. Tegenwoordig laden en lossen we rond de 6 miljoen containers per jaar, niet alleen op onze eerste locatie aan de Eemhaven, maar ook op onze terminals op de Maasvlakte, de ECT Delta Terminal en de Euromax Terminal. Wij behandelen de containers voor de rederijen, die varen tussen de hele wereld en Europa. Het betreft o.a. het lossen en laden, opslag en eventueel doorvoer van containers.

ECT spreekt tot de verbeelding. Denk bijvoorbeeld maar aan het journaal; als het gaat over de haven of de economie, dan komt ECT in beeld. En tijdens de Wereldhavendagen is ECT attractie nummer 1. Het is dan ook volop genieten voor de bezoekers. Het is niet te geloven hoe groot het hier allemaal is en er is constant beweging van schepen, treinen en vrachtwagens.

Veiligheid is bij ons zeer belangrijk. Iedereen wordt dan ook regelmatig bijgeschoold. En onlangs heeft ECT de Lean and Green Award gekregen, als positieve waardering voor onze inzet voor vermindering van CO2-
7 vacatures  / 1 branche  / 9 video's  / 18 foto's
 

Van Oord Dredging and Marine Contractors B.V.

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Van Oord is een familiebedrijf dat maritieme oplossingen biedt die nu en in de toekomst van waarde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en continuïteit gaan daarbij hand in hand. Van Oord heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.
1 vacature  / 11 foto's
 

Rotterdam World Gateway (RWG)

De ultramoderne en zeer geavanceerde containerterminal van Rotterdam World Gateway B.V. (RWG) zorgt op Maasvlakte 2 voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten en industrieën in Europa.

De containerterminal van RWG is toonaangevend in termen van veiligheid en duurzaamheid en heeft alles in huis om de nieuwste generatie containerschepen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk af te handelen. De innovatiekracht van RWG stelt de organisatie in staat om voor zijn klanten een concurrerende terminal neer te zetten in de belangrijkste doorvoerhaven van Europa. Nu en in de toekomst.
RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit terminaloperator DP World en vier wereldwijd opererende rederijen, APL, MOL, HMM en CMA CGM.
7 vacatures  / 1 branche  / 10 foto's
 

Actemium

Actemium is een netwerk van 300 business units die voor 100% aan industrie zijn toegewijd. Deze bedrijven bevinden zich in 33 landen overal ter wereld, meestal vlakbij onze klanten, waardoor we flexibel en lokaal aanwezig zijn. We zijn in de hele levenscyclus actief en gespecialiseerd in advies, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële productieprocessen.
Het internationale Actemium netwerk heeft ruim 5.500 medewerkers over heel Europa. In Nederland werken ruim 500 medewerker bij Actemium vanuit de locaties: Amersfoort, Dieren, Dordrecht, Eindhoven, Veendam, Veghel, Zevenaar en Zwolle
Onze ambitie? Langdurig samenwerken met onze klanten en partnerships aangaan. De missie van Actemium is haar klanten te helpen hun concurrentievoordeel en industriële prestaties te verbeteren. Daarom komen we steevast met relevante voorstellen op maat waarin we onze expertise koppelen aan een persoonlijke, betrokken manier van werken. Niet voor niets is onze slogan dan ook: ‘Solutions & Services voor de industrie’.
Onderdeel van VINCI Energies
Actemium is een van de merken van VINCI Energies. Als internationale marktleider kan VINCI Energies klanten van dienst zijn bij het inrichten en optimaliseren van uw energie-, transport- en communicatie- infrastructuur, industriële faciliteiten en gebouwen. Actemium is binnen VINCI Energies dé specialist voor de industrie. Daarnaast richt VINCI Energies zich ook op de Utiliteit, Infrastructuur en ICT.
6 vacatures  / 1 branche  / 1 video's  / 25 foto's
 

SGS Nederland B.V.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en beschikt wereldwijd over een netwerk van ca. 1.650 kantoren en laboratoria met meer dan 80.000 werknemers. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Spijkenisse en we hebben vestigingen door heel het land.

In het bedrijf heerst van oudsher een echte havenmentaliteit: de interne verhoudingen zijn informeel en er wordt hard gewerkt. Omdat de haven een bruisende omgeving is, en de goederenstroom enorm en gevarieerd, zijn we een dynamische organisatie met korte lijnen.
11 vacatures  / 3 branches  / 2 video's  / 8 foto's

Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV

Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV is een landelijk opererend no nonsense bedrijfskundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid, milieu en voedselveiligheid. 

Onze gekwalificeerde adviseurs adviseren bedrijven en instellingen op het gebied van kwaliteitszorg, milieuzorg, arbo & veiligheid, beveiliging, maatschappelijk verantwoord ondernemen, risicomanagement en over het implementeren van branchekeurmerken en/of Erkenningsregelingen.
3 vacatures  / MKB lid

Ned Marine Services BV

Ned Marine Services BV International leader in all kind of ship and off shore related inspections such as: Ultrasonic Thickness Measurements (UTM) Hatch Tightness Testing New Building Inspections Superintendence Coating Inspections Pré Conditional Survey (pré vetting inspection) Hull Condition Monitoring Marine Consultancy NDT Inspections Cathodic- Protection Gangways Bulwark ladders Hoisting Equipment Magnetic Core Drilling Turbo Spares ICCP Systems MGPS Systems
MKB lid
 

Lyondellbasell Maasvlakte Site

De Botlek- en Maasvlakte fabriek van LyondellBasell, een betrouwbare en stabiele werkgever. 

De Maasvlakte fabriek bestaat is de grootste PO/SM - fabriek ter wereld waar propyleenoxide (PO) en styreenmonomeer (SM) geproduceerd worden op basis van de uniek PO/SM technologie van het bedrijf. De bouw van onze eerste PO/SM - fabriek in Europa werd afgerond in het derde kwartaal van 2003, waarna de fabriek in het vierde kwartaal in gebruik genomen werd. LyondellBasell en Bayer bezitten elk 50 procent van de fabriek, terwijl LyondellBasell verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering. De fabriek bevindt zich in de haven van Rotterdam op een terrein van 60 hectare op de Maasvlakte.
1 vacature
 

Portbase

Portbase – de digitale infrastructuur van de haven

‘met elkaar en voor elkaar werken aan nieuwe services’


In 2009 bundelden Havenbedrijf Rotterdam en Haven Amsterdam hun krachten in Portbase, om samen te bouwen aan één nationaal haveninformatiesysteem. Ons doel is het verbeteren van de concurrentiepositie van de Nederlandse havens. Iets wat wij doen door het automatiseren van het hele administratieve en logistieke proces. Eén voorbeeld is de informatie die havenbedrijven verplicht aan de overheid moeten verstrekken. In plaats van het invoeren van deze informatie in verschillende systemen, hoeft dat nu nog maar één keer. Dat levert tijdwinst op en geeft minder kans op fouten. Zo verbeteren wij dus ook de concurrentiepositie van de deelnemende bedrijven. Portbase is een open organisatie met een commerciële en informele cultuur. Bij ons geen drempels en zeker geen hokjesgeest. Wij stimuleren juist het met elkaar uitwerken van nieuwe ideeën. Innovatieve medewerkers vinden bij Portbase prima hun weg! Wij werken met 80 collega’s binnen onder andere Marketing & Sales, IT en Strategy & Business Development hard aan het verbeteren en uitbreiden van onze services. Ook ambiëren wij steeds meer deelnemers te werven, zowel binnen Nederland als elders in Europa. Alle bedrijven in de logistieke ketens van de Nederlandse havens kunnen bij Portbase aansluiten en profiteren van onze dienstverlening.
1 vacature  / 2 branches  / 1 video's  / 8 foto's
 

Shell Nederland Raffinaderij B.V.

  Shell Pernis is de meest gebruikte benaming voor de fabrieken van Shell op het bedrijventerrein bij Pernis en Hoogvliet. Met 425 hectaren is het de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste ter wereld. Van de ruim 1900 medewerkers, aangevuld met een grote groep contractors, werken de meesten buiten in de fabrieken en in de controlekamers. En of je nu werkt als engineer, in de projectorganisatie, bij technologische innovatie of als stafmedewerker, alles en iedereen bij Shell ademt liefde uit voor techniek!   Veiligheid staat centraal
Veiligheid heeft voor Shell de allerhoogste prioriteit. Ons doel is ‘Goal Zero’: nul ongevallen en nul milieu-incidenten. Of het nu gaat om persoonlijke veiligheid, veiligheid van het materieel of veiligheid in de processen, we moeten elkaar durven aanspreken als iets niet volgens de regels gaat. Om die veiligheid te borgen beginnen alle klussen bijvoorbeeld met een werkvergunning waarin we diverse risico’s evalueren voor we starten met het werk. Met de focus op veiligheid waarborgen we de gezondheid van de werknemers die dagelijks op ons terrein aanwezig zijn. Ook willen we zo min mogelijk overlast veroorzaken voor onze omwonenden. Daarom werkt Shell er hard aan om incidenten te voorkomen en processen als fakkelen verder te verbeteren. Naast veiligheid zijn goede resultaten, energiezuinigheid en lage kosten speerpunten voor onze organisatie.
6 vacatures  / 1 branche  / 1 video's  / 11 foto's
 

Abengoa Bioenergy Netherlands B.V.

Abengoa is een technologisch bedrijf dat innovatieve oplossingen toepast op duurzame ontwikkelingen in de infrastructuur-, milieu- en de energiesector; het toevoegen van waarde op lange termijn voor onze aandeelhouders, door middel van het stimuleren van het ondernemerschap., maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook transparantie en efficiëntie in het management.

Kenmerkend voor Abengoa is het rationeel gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen en de zorg voor toekomstige generaties. Wat wij kennen als duurzame ontwikkeling betekent niet alleen het behouden van het milieu en het rationeel gebruik van natuurlijke hulpbronnen, maar meer nog streven we ernaar verder te gaan dan deze visie, door het versterken van ons streven naar sociale en menselijke aspecten.

Bij Abengoa begrijpen we dat onze traditionele activiteiten in de techniek waardevolle instrumenten zijn, waardoor een duurzamere wereld op kunnen bouwen. Als we onszelf zouden moeten omschrijven in een aantal woorden, zouden we zeggen: “Voor een duurzame ontwikkeling past Abengoa innovatieve technologische oplossingen als zonne-energie, biomassa, afval, informatietechnologie en engineering toe”. Abengoa is in te delen in vijf bedrijfsgroepen, elk gespecialiseerd in een ander gebied, de Focus-Abengoa Foundation en een corporate omgeving.

Abengoa Bioenergy

De primaire doelstelling van Abengoa is wereldleider te worden in de productie van biobrandstoffen en de ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid van de transportsector en in de productie van bio-gebaseerde chemicaliën.
1 vacature  / 2 branches  / 5 foto's
 

Wilmar Europe

Wilmar Europe is het Europees hoofdkantoor van Wilmar International Limited; de grootste agribusiness groep van Azië. Ons kantoor is gevestigd in gebouw ‘Central Post’ in Rotterdam, het oude postsorteercentrum naast het Centraal Station. Een geweldig inspirerende plek om te werken. Onze Nederlandse fabrieken Wilmar Oleochemicals (gerealiseerd in 2014) en Wilmar Edible Oils (gerealiseerd in 2005) richten zich op het verwerken van palmolie tot allerlei grondstoffen. Wilmar Europe ondersteunt de fabrieken met diverse kantoorwerkzaamheden.   Tropische oliën en vetten
De grondstoffen die onze fabrieken maken komen terug in verschillende voedingsmiddelen en persoonlijke gebruiksartikelen. Producten die jij en wij consumeren. Het zit in chocola en sauzen, maar ook in wasmiddelen. Je vindt het terug in producten als crèmes, cosmetica en shampoo. Maar ook in kaarsen zit palmolie. Het is daarmee een grondstof die belangrijk is voor ons als consument. Wilmar richt zich op het gehele proces. Wij beschikken over eigen plantages waar de ruwe olie wordt verkregen. Vervolgens verschepen wij deze ruwe olie met onze eigen vloot over de hele wereld. In onze fabrieken verwerken wij deze ruwe oliën vervolgens tot geraffineerde oliën en vetten. Daarna verwerken wij deze weer tot vetalcholen en biomethylester. Deze producten kunnen wij etoxyleren. Zo bieden wij een breed pallet aan producten die wij verkopen aan onze klanten.
2 branches  / 4 foto's
 

Spie Nederland

Technische ambities? SPIE Nederland!
"Samen met je collega’s zet je je schouders eronder"

SPIE Nederland bedenkt en levert technische oplossingen het op gebied van elektrotechniek, energie en werktuigbouwkunde. Verder zijn wij gespecialiseerd in HVAC-techniek, communicatienetwerken en industriële automatisering. Ons bedrijf is onderdeel van het Franse moederbedrijf SPIE, dat wereldwijd 23 duizend medewerkers in dienst heeft. Daarvan zijn 1.850 mensen werkzaam in verschillende Nederlandse vestigingen. Het hoofdkantoor van SPIE Nederland is gevestigd in Breda.
1 branche  / 14 foto's
 

Broekman Logistics bv

De Sky is the limit bij de Broekman Logistics


“Met talent kun je bij ons werkelijk alle kanten op”
Broekman Logistics is in 1960 opgericht als Scheepvaartmaatschappij Broekman “Motorships” N.V. Onze roots liggen in de Rotterdamse haven, het bruisend wereldhart van al onze activiteiten, sinds de oprichting. Inmiddels bestaat Broekman uit vijf verschillende divisies: Automotive, Logistics, Shipping, Special Products en Corporate. Met dertig vestigingen in acht verschillende landen, van Europa tot in het verre oosten. Een grootmacht in de wereld van de logistieke dienstverlening dus. Zover reikt de Rotterdamse nuchterheid en werkmentaliteit van de Broekman Logistics.
1 vacature  / 1 branche  / 12 foto's  /  
 

DB Schenker Logistics Nederland

Wereldwijde logistieke dienstverlener
‘echte ‘doeners’ werken bij DB Schenker’
DB Schenker is een logistieke dienstverlener gericht op het totale logistieke proces dat samenhangt met het verzenden van goederen over land, door de lucht of over zee. Wij zijn een grote internationale organisatie, vertegenwoordigd in ongeveer 2000 locaties verspreid over de hele wereld. In Nederland beschikken wij over 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, waaronder Oude Meer. Vanaf deze locatie richten wij ons voornamelijk op luchtvracht. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij verzorgen het gehele logistieke proces voor onze klanten, van begin tot eind. Daarmee nemen wij hen alle zorg uit handen. Binnen onze organisatie is de expediteurs functie één van de sleutelfuncties. Op deze positie hebben wij vaak ruimte voor ervaren medewerkers of leergierige medewerkers die graag tot expediteur opgeleid willen worden. DB Schenker kenmerkt zich door praktijkgerichte mensen die samenwerken aan de beste oplossing voor de klant. Onze medewerkers willen weten wat er waar gebeurt en nemen tijdig actie. Echte doeners werken bij DB Schenker.
4 vacatures  / 4 branches  / 8 foto's

aage hempel

Aage Hempel Internationaal A/S is een Deens bedrijf, opgericht in 1927. De hoofdactiviteiten zijn reparatie, verkoop en installatie van maritieme elektronica aan boord van commerciële scheepvaart en jachten.
2 branches  / MKB lid

NNR Global Logistics Netherlands BV

NNR Global Logistics Netherlands BV is een Japanse expediteur met een wereldwijde dekking van eigen kantoren. Wij doen vervoeren voor onze clienten. Total Freight Management is hetgeen wij aanbieden. Met een kantoor in Rotterdam voor de luchtvracht en een kantoor op Schiphol voor de luchtvracht.
1 branche  / MKB lid
 

AkzoNobel Industrial Chemicals

Voel de klik met AkzoNobel
“Hoeveel chemie wil jij in je loopbaan?”
AkzoNobel is een van ’s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. We maken en leveren een breed assortiment aan verven, coatings en speciale chemicaliën. In 2009 bedroeg onze wereldwijde omzet zo’n 13,0 miljard euro. We hebben vestigingen in meer dan tachtig landen, met zo’n zestigduizend medewerkers. In Nederland zijn ongeveer vijfduizend mensen werkzaam, waarvan 280 in het Botlekgebied. Hier is ons productiebedrijf Akzo Nobel Industrial Chemicals bv gevestigd.
4 vacatures  / 1 branche  / 1 video's  / 5 foto's
 

Kotug

Internationale sleepdiensten door een innovatieve Nederlandse organisatie
‘een bedrijf vol dynamiek en ontwikkeling door ondernemende en ambitieuze mensen’

Kotug is een toonaangevende en innovatieve maritieme dienstverlener. Een grote internationale organisatie en tóch tegelijk een op en top Nederlands bedrijf met een rijke historie. Onze wortels gaan zelfs terug tot begin van de vorige eeuw toen oprichter Antonie Kooren zijn eerste eigen sleepboot bouwde. In 1988 startte Adriaan Kooren met sleepdiensten in de Rotterdamse haven. Mede dankzij hun pionierende mentaliteit toen, heerst er tot op de dag van vandaag een ondernemende sfeer binnen onze organisatie. Dit ‘Kotug-gevoel’ is belangrijk voor al onze 270 collega’s die wereldwijd werken aan verschillende sleepdienstopdrachten. Kotug is een sterk groeiende organisatie, vol dynamiek en nieuwe mogelijkheden wereldwijd. From local to global!   Kernwaarden die er bij Kotug écht toe doen!
One Kotug, one team. Operational excellence and innovation. Our people. Sustainability. Dat maakt ons tot wie wij zijn. Onze kernwaarden zijn terug te vinden in hoe wij werken: de moderne vloot, de professionele medewerkers, het lef om nieuwe dingen te doen en het belang dat wij hechten aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. In 2011 introduceerde Kotug bijvoorbeeld de eerste hybride sleepboot in Europa, de E-KOTUG. En in 2014 bouwen wij nog twee hybride sleepboten die we toevoegen aan onze vloot. Daarnaast gebruiken onze sleepboten zwavelvrije brandstof en zijn wij koploper in de brandstofbesparingswedstrijd onder maritieme dienstverleners in de Rotterdamse haven.
1 branche  / 2 foto's
 

Contargo Waterway Logistics B.V.

Betrouwbaar en flexibel containervervoer naar het Europese achterland


‘Aanpakken en doorpakken in de wereld van de binnenscheepvaart!’


Contargo Waterway Logistics B.V. vervoert containers op binnenvaartschepen vanaf de havens in Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen, naar terminals in het Europese achterland langs de Rijn. Als onderdeel van Contargo Trimodal Network hebben wij een uitgebreid netwerk van eigen terminals, spoorlijnen en binnenvaart. Dat maakt ons een grote neutrale én flexibele dienstverlener, met hoge vaarfrequenties en een hoog serviceniveau.   Jong van geest en interessante logistieke mogelijkheden
Op 1 januari 2013 hebben Contargo B.V. en Rhinecontainer B.V. hun krachten gebundeld in Contargo Waterway Logistics. Zo ontstond een organisatie vol mooie ideeën die jong van geest is. Een organisatie met een nieuwe strategie en interessante logistieke mogelijkheden. Op dit moment werken wij met 50 collega’s in operationele , commerciële, administratieve, financiële en directiefuncties. In onze platte organisatie vol onderlinge betrokkenheid werken wij hard aan het zo goed mogelijk organiseren van containervervoer per binnenvaartschip.
3 branches  / 2 foto's
 

LBC Tank Terminals

Schoon, mooi en verantwoordelijk werk
"Wereldwijd netwerk voor logistiek en opslag van vloeibare producten"
LBC Tank Terminals is een onafhankelijk tankopslagbedrijf met 14 terminals in 7 landen en op 3 continenten. Behalve in Nederland hebben we terminals in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, China en de VS. De totale opslagcapaciteit van LBC wereldwijd is ongeveer 2,8 miljoen M3, wat we managen met 655 medewerkers. Hiervan werken er ongeveer 75 in onze Rotterdamse terminal. Als enige in de Rotterdamse haven mogen wij gechloreerde producten opslaan, dankzij een installatie die dampen en andere emissies veilig afvoert. Momenteel is LBC de op één na grootste tankterminal op het gebied van specialty chemicals. Het is onze ambitie om die positie zeker te behouden.
2 branches  / 11 foto's

FN Diving

FN Diving performs underwater in situ,ship repair maintenance, inspection reducing and avoiding off-hire time. Underwater maintenance, repair and inspection operations are carried out without interference with the vessel’s sailing schedule and during cargo operations.
3 branches  / MKB lid
 

APM Terminals Rotterdam B.V.

APM Terminals Rotterdam is onderdeel van de AP Moller-Maersk Group en is één van de meer dan vijftig containerterminals van APM Terminals (APMT). Wij zijn een wereldwijd opererende terminalorganisatie met vestigingen in 126 landen en ongeveer 110 duizend medewerkers in verschillende bedrijfstakken. Dit varieert van containertransport en logistiek tot productie van olie en gas en retail. Wij zijn sinds 2000 op de Maasvlakte in Rotterdam gevestigd. Momenteel hebben we zo’n zevenhonderd eigen medewerkers in dienst en werken er ook zo’n tweehonderd inhuurkrachten.
5 vacatures  / 1 branche  / 1 video's  / 25 foto's

Teesing

Teesing is de internationale leverancier van kwalitatief hoogwaardige verbindingsoplossingen. Wij werken met global partnerships, kwaliteit van producten en processen, applicatieadvies, vernieuwende engineering en flexibiliteit.

Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media. Met kantoren in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan en onze joint venture in China ( Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten, zoals de medische/farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.
 / MKB lid
 

Huntsman Holland BV

Huntsman - Mensen maken het verschil
“Samen vormen we een succesformule”
Huntsman Holland is gevestigd in Botlek-Rotterdam en is onderdeel van Huntsman Corporation, een Amerikaans chemieconcern met meer dan 13.000 medewerkers, die wereldwijd op verschillende locaties werkzaam zijn. Bij Huntsman maakt niet de techniek, maar de mens het verschil. Wij werken met de nieuwste technologieën en zoeken proces operators die naast gevoel voor innovatie, oog hebben voor elkaar en hun omgeving. We bieden een uitgekristalliseerd arbeidsvoorwaardenpakket.
2 vacatures  / 1 branche  / 2 video's  / 11 foto's
 

STC- Group

De STC-Group: toonaangevend onderwijs- en kennisinstituut voor scheepvaart en transport

De STC-Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. De STC-Group verzorgt aantrekkelijke en praktijkgerichte VMBO-, MBO-, en HBO-opleidingen. Ook erkende masteropleidingen, trainingen, advies en toegepast onderzoek vormen de core business van de STC-Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. De organisatie beschikt daarnaast over diverse vestigingen in Nederland en is actief in Korea, Vietnam, Zuid-Afrika, de Filipijnen, Brazilië en Oman.
Binnen het Scheepvaart en Transport College bieden wij VMBO- en MBO-opleidingen aan, De Rotterdam Mainport University (een samenwerkingsverband met Hogeschool Rotterdam) biedt HBO-onderwijs en in onze Netherlands Maritime University for applied sciences bieden wij een parttime en fulltime masteropleiding aan.
Ons on­der­wijs richt zich op zee­vaart, ha­vens, Rijn- en bin­nen­vaart, weg­trans­port, lo­gis­tiek, rail, luchtvaart, zee­vis­vaart, wa­ter­bouw/bag­ger­be­drijf, scheeps- en jacht­bouw en de pro­ces­in­du­strie. Wij zijn een toon­aan­ge­ven­de on­der­wijs­in­stel­ling én een be­lang­rijk ken­nis­in­sti­tuut in Ne­der­land en in de we­reld. Om toon­aan­ge­vend te blij­ven, zor­gen wij dat onze ken­nis up-to-da­te blijft. Ons ken­nis­in­sti­tuut pu­bli­ceert re­gel­ma­tig, wij be­zoe­ken (en organiseren) con­gres­sen, rei­zen de hele we­reld af, kort­om, wij zijn meer dan ‘up‑to‑date’.
7 vacatures  / 7 branches  / 2 video's  / 11 foto's
 

Wilmar Oleochemicals B.V.

Wilmar International Limited is de grootste agribusiness groep van Azië. Onze Nederlandse bedrijven Wilmar Oleochemicals en Wilmar Edible Oils maken deel uit van deze grootste producent van palmolie ter wereld. Wij zijn een jonge ambitieuze organisatie die zich richt op het verwerken van palmolie tot allerlei grondstoffen. Onze fabriek Wilmar Edible Oils in Vondelingenplaat (Rotterdam) is in 2005 gebouwd. In 2014 hebben wij onze tweede fabriek gerealiseerd onder de naam Wilmar Oleochemicals. Ons Europees hoofdkantoor met onder andere de afdelingen sales, trading, logistics en stafafdelingen als Finance, HR en IT, is gevestigd in Rotterdam.   Hygiëne en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden in ons werk. De grondstoffen die wij maken komen terug in verschillende voedingsmiddelen en persoonlijke gebruiksartikelen zoals zeep en cosmetica. Producten die jij en wij consumeren. In onze fabrieken draait het daarom constant om de beste kwaliteit. Ook betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid vinden wij waardevol. Zowel naar onze externe klant als in de samenwerking tussen collega’s onderling.   Internationale werkomgeving
Dat Wilmar een Aziatische organisatie is, merk je op een prettige manier. Zo is de werkomgeving internationaal. Alleen al op ons kantoor in Rotterdam werken er minstens 16 verschillende nationaliteiten. De voertaal op de werkplek is dus meestal Engels. Ook is iedereen betrokken bij elkaars werkzaamheden. Bijzonder voor zo’n grote groeiende onderneming. Over de hele wereld werken er namelijk maar liefst ruim 90.000 mensen voor Wilmar
1 vacature  / 4 branches  / 11 foto's
1 t/m 30 van 82 werkgevers