Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Rotterdam regio'
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Amsterdam regio'
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Start watertalent.nl voortaan met 'Intermediairs'

Totaal (115)

1 t/m 15 van 115 werkgevers
 

MOL (Europe) B.V.

Mitsui O.S.K. Lines is de grootste goederenvervoerder ter wereld, in 1964 ontstaan uit de fusie van een aantal Japanse scheepvaartorganisaties. De liner division, verantwoordelijk voor het containervervoer over zee, is met 7.500 medewerkers wereldwijd een middelgrote speler. Vanuit ons Europese hoofdkantoor in Poortugaal worden de zes regiokantoren in Europa aangestuurd. Het kantoor van Regio West is ook in Poortugaal gevestigd. Onze bedrijfscultuur is een mooie mix van de stabiliteit van een groot Japans bedrijf en een open, Europese cultuur met korte lijnen.
2 vacatures  / 10 foto's
 

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2. De 1200 collega’s van het Havenbedrijf voelen zich dan ook bij uitstek betrokken bij de haven. Met elkaar vormen ze een lerend bedrijf dat zich steeds meer ontwikkelt tot een professionele, soepel draaiende organisatie. De focus op snelheid, flexibiliteit en resultaat groeit, creativiteit en ondernemerschap worden steeds belangrijker. Zo werken onze commerciële en nautische medewerkers samen met onze civiel ingenieurs, economen, projectleiders, ICT-ers, juristen, HRM’ers en communicatiespecialisten aan een haven van wereldklasse.
3 video's  / 10 foto's
 

ZHD Stevedores

‘Wie bij ZHD Stevedores werkt, denkt in oplossingen’
ZHD Stevedores is een dienstverlenend familiebedrijf dat op- en overslag verzorgt van vooral droge bulkgoederen (bijvoorbeeld: kolen, schroot, biomassa, ertsen, strooizout), maar ook steelcoils en containers. In 1968 is dit bedrijf van de gemeente Dordrecht overgenomen door de familie die nu al drie generaties bij ons aan het roer staat. Van oorsprong deed het bedrijf aan zandwinning, maar nu is het een stuwadoorsbedrijf.
In Dordrecht staat onze hoofdvestiging; met drie terminals in Moerdijk, een in Rotterdam en een in Zevenbergen is ook onze landpositie sterk. We kunnen ‘board to board’ overslaan, dus van bijvoorbeeld een zeeschip naar een binnenvaartschip of andersom. Maar we verzorgen ook walopslag; lading plaatsen we in de open lucht of in de grote loodsen in Moerdijk. Ons bedrijf beschikt over zelfvarende drijfkranen van 16 tot 25 ton, waarmee we onze klanten snel kunnen bedienen. Daarnaast hebben we mobiele kranen van 10 tot 50 ton en een brugkraan tot 50 ton.
Onderling hebben onze 75 medewerkers een sterke band. Niet alleen in de bedrijfsleiding, maar door het hele bedrijf kom je mensen tegen die familie van elkaar zijn. Vader en zoon zijn bijvoorbeeld beiden kraanmachinist…
1 vacature  / 5 foto's
 

VAPRO

VAPRO is een internationaal opererende organisatie die bedrijven en opleiders oplossingen aanreikt voor het verhogen van het performanceniveau van operators en technici. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij VAPRO terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling verder vorm te geven. Zodoende helpt VAPRO organisaties en mensen beter te presteren. Wij zetten al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de industrie. Honderd gedreven professionals, docenten en trainers werken dagelijks aan oplossingen voor onze klanten.
5 vacatures  / 1 video's  / 5 foto's

Groeneveld Benelux

'Your Efficiency is Our Challenge'

De Groeneveld Groep ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt al meer dan 40 jaar innovatieve producten in meer dan dertig landen. Ons productgamma bevat innovatieve producten voor automatisch onderhoud, actieve veiligheid en efficiency. Groeneveld ICT Solutions, een divisie van Groeneveld International, biedt toonaangevende producten op het gebied van boordcomputers, homebase- en Transport Management Systemen.

Sinds 1971 streven wij naar logistieke efficiëntie en inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk dat actief is in meer dan 30 landen.
 / MKB lid
 

DFDS Seaways

DFDS Seaways B.V. is een toonaangevende terminal in het Rotterdamse havengebied. 

Er varen 5 RO-RO schepen op twee routes. Per week vinden er 21 afvaarten richting Engeland plaats. Zo varen onze schepen Anglia Seaways, Selandia Seaways en Suecia Seaways 15 keer naar Felixstowe; de Ficaria Seaways en de Jutlandia Seaways varen 6 keer naar Immingham.

In totaal werken circa 160 medewerkers op de terminal, TSW en kantoor.

Daarnaast heeft DFDS Seaways een uitstekende verbinding naar het achterland via wegstransport. We zijn gespecialiseerd in trailers, zwaar transport, self-drivers en project cargo.

Als Value Added Services hebben wij onze technische dienst, één van Nederlands grootste trailerwerkplaatsen voor onderhoudsbeuren, de transhipment area en een tankstation.
9 foto's

Mateck Haven & Onderhoud

Mateck Haven en Onderhoud is een handelsnaam van Mateck Services BV. Mateck Services is opgericht in 2008 vanuit een directe vraag vanuit de markt en heeft inmiddels bewezen aan die vraag te kunnen voldoen.

Mateck Haven en Onderhoud is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie en Pensioenfonds Metaal & Techniek en valt onder de CAO voor de Metaal & Techniek. Mateck Services / Haven & Onderhoud is ISO 9001 gecertificeerd.
2 vacatures  / MKB lid
 

Maintenance & Gears Heyvaert

Maintenance & Gears Heyvaert, kortweg MGH, is een onafhankelijke specialist die aandrijfoplossingen op maat biedt.
Afhankelijk van uw wensen staat MGH in voor de aankoop, de installatie, het onderhoud, de herstelling, de revisie en de upgrading van uw aandrijvingen.
Hiervoor kan u rekenen op onze gekwalificeerde medewerkers die samen over meer dan 75 jaar aandrijfervaring beschikken.

Ons doel
  • Samen met u de beste aandrijfoplossingen vinden voor uw complexe noden.
  • Uw aandrijvingen perfect onderhouden.
  • Uw kosten verminderen.
  • Aandrijftechnieken blijven verrijken en verbeteren.
2 vacatures  / 1 video's  / 1 foto's
 

Delta Heat Services B.V.

Als deskundig en ervaren specialist op het terrein van warmtebehandeling biedt Delta Heat Services een breed pakket diensten. Dankzij de hoogwaardige kennis en techniek in combinatie met een flexibele en klantgerichte aanpak, is Delta Heat Services in staat om veelzijdige oplossingen te bieden.

Warmtebehandelingen kunnen op iedere gewenste locatie worden uitgevoerd dankzij de toepassing van onze verschillende uitvoeringsmethodieken.
Daarnaast kunnen diverse warmtebehandelingen ook in onze eigen vestigingen worden uitgevoerd.

Vanuit vestigingen in Nederland (2)Roemenië, België, Portugal enCaribbean, zijn vele mogelijkheden op het gebied van warmtebehandelingen mogelijk voor zowel in-company evenals voor project locaties.
1 vacature  / 1 video's  / 1 foto's
 

Ministerie van Defensie

Werken bij Defensie. Je moet het maar kunnen.

Defensie is een veelzijdige organisatie waar ruim 43.000 militairen en 17.000 burgers werkzaam zijn. Je vindt bij ons veel verschillende functies in zeer uiteenlopende vakgebieden. Bij Defensie werk je mee aan vrede en veiligheid, overal ter wereld. Je werk is uitdagend en vraagt veel van je. Daarom geven wij als werkgever je daar veel voor terug. Ontdek hier of Defensie bij jou past.
5 vacatures  / 1 foto's
 

Allied Reliability Group EMEA N.V.

Allied Reliability Group offers best-in-industry maintenance, reliability, and operational consulting and services,training, staffing, and integrated software solutions servicing the industrial and manufacturing sector.
3 vacatures  / 1 video's  / 2 foto's

Mekano Industrial

Mekano is dé intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers in de industrie. Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche. Met een duidelijke visie over de kracht van flexibilisering. Gevormd door een club jonge en ambitieuze mensen. Met een koers die Mekano op een unieke manier uitstippelt. Mekano spreekt de taal van zowel de opdrachtgever als de ZZP’er en zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen vinden. Snel, efficiënt en succesvol.
1 vacature  / MKB lid

Van Meeuwen

Van Meeuwen is toeleverancier van diverse diensten op het gebied van smeertechnisch onderhoud volgens Het Concept van Smeerbeheer®. Eén van deze diensten omvat het uit handen nemen van het (totale) smeertechnisch onderhoud bij onze klanten, zowel structureel als projectmatig. Het succes van de onderneming is mede gebaseerd op specialisme, deskundigheid en gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers.
1 vacature  / MKB lid
 

Altena Group

Altena Group kan en wil de key supplier zijn die wereldwijd inzetbaar is, met materialen en diensten gekoppeld aan technische en logistieke ondersteuning. De kernvaardigheden worden voortdurend doorontwikkeld en in toenemende mate nationaal en internationaal aangeboden.

De strategische uitdaging voor Altena Group is in te spelen op de toenemende globalisering en zich te concentreren op de core business.

Het fundament van Altena Group is diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt. Dankzij een brede specialisatie is Altena Group in staat om een totaal onderhoudspakket aan te bieden en uit te voeren.
De afdeling Research & Development ontwikkelt nieuwe technieken door tot een zelfstandige activiteit. Alle activiteiten zijn geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem. Zodoende kunnen complete projecten worden aangenomen door hooggekwalificeerde mensen.
5 vacatures  / 1 foto's

Argentrade International B.V.

Argentrade International is een handelsonderneming gespecialiseerd in inkoop en verkoop van bevroren levensmiddelen. Sinds 1993 hebben wij ons ontwikkeld tot dé wereldwijde handelspartner in producten als kip, varkensvlees, rundvlees, vis en frites.

We werken met een klein en internationaal team van ervaren en ondernemende professionals dat voortdurend op scherp staat om de beste deals voor onze klanten te sluiten en verdere groei en innovatie mogelijk te maken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de historische Veerhaven met uitzicht op de Maas en de Kop van Zuid.
1 vacature  / MKB lid
1 t/m 15 van 115 werkgevers