Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0

Rotterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Rotterdam regio'
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Amsterdam regio'
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Start watertalent.nl voortaan met 'Intermediairs'

Totaal (115)

1 t/m 30 van 115 werkgevers
 

MOL (Europe) B.V.

Mitsui O.S.K. Lines is de grootste goederenvervoerder ter wereld, in 1964 ontstaan uit de fusie van een aantal Japanse scheepvaartorganisaties. De liner division, verantwoordelijk voor het containervervoer over zee, is met 7.500 medewerkers wereldwijd een middelgrote speler. Vanuit ons Europese hoofdkantoor in Poortugaal worden de zes regiokantoren in Europa aangestuurd. Het kantoor van Regio West is ook in Poortugaal gevestigd. Onze bedrijfscultuur is een mooie mix van de stabiliteit van een groot Japans bedrijf en een open, Europese cultuur met korte lijnen.
2 vacatures  / 10 foto's
 

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2. De 1200 collega’s van het Havenbedrijf voelen zich dan ook bij uitstek betrokken bij de haven. Met elkaar vormen ze een lerend bedrijf dat zich steeds meer ontwikkelt tot een professionele, soepel draaiende organisatie. De focus op snelheid, flexibiliteit en resultaat groeit, creativiteit en ondernemerschap worden steeds belangrijker. Zo werken onze commerciële en nautische medewerkers samen met onze civiel ingenieurs, economen, projectleiders, ICT-ers, juristen, HRM’ers en communicatiespecialisten aan een haven van wereldklasse.
3 video's  / 10 foto's
 

ZHD Stevedores

‘Wie bij ZHD Stevedores werkt, denkt in oplossingen’
ZHD Stevedores is een dienstverlenend familiebedrijf dat op- en overslag verzorgt van vooral droge bulkgoederen (bijvoorbeeld: kolen, schroot, biomassa, ertsen, strooizout), maar ook steelcoils en containers. In 1968 is dit bedrijf van de gemeente Dordrecht overgenomen door de familie die nu al drie generaties bij ons aan het roer staat. Van oorsprong deed het bedrijf aan zandwinning, maar nu is het een stuwadoorsbedrijf.
In Dordrecht staat onze hoofdvestiging; met drie terminals in Moerdijk, een in Rotterdam en een in Zevenbergen is ook onze landpositie sterk. We kunnen ‘board to board’ overslaan, dus van bijvoorbeeld een zeeschip naar een binnenvaartschip of andersom. Maar we verzorgen ook walopslag; lading plaatsen we in de open lucht of in de grote loodsen in Moerdijk. Ons bedrijf beschikt over zelfvarende drijfkranen van 16 tot 25 ton, waarmee we onze klanten snel kunnen bedienen. Daarnaast hebben we mobiele kranen van 10 tot 50 ton en een brugkraan tot 50 ton.
Onderling hebben onze 75 medewerkers een sterke band. Niet alleen in de bedrijfsleiding, maar door het hele bedrijf kom je mensen tegen die familie van elkaar zijn. Vader en zoon zijn bijvoorbeeld beiden kraanmachinist…
1 vacature  / 5 foto's
 

VAPRO

VAPRO is een internationaal opererende organisatie die bedrijven en opleiders oplossingen aanreikt voor het verhogen van het performanceniveau van operators en technici. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij VAPRO terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling verder vorm te geven. Zodoende helpt VAPRO organisaties en mensen beter te presteren. Wij zetten al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de industrie. Honderd gedreven professionals, docenten en trainers werken dagelijks aan oplossingen voor onze klanten.
5 vacatures  / 1 video's  / 5 foto's

Groeneveld Benelux

'Your Efficiency is Our Challenge'

De Groeneveld Groep ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt al meer dan 40 jaar innovatieve producten in meer dan dertig landen. Ons productgamma bevat innovatieve producten voor automatisch onderhoud, actieve veiligheid en efficiency. Groeneveld ICT Solutions, een divisie van Groeneveld International, biedt toonaangevende producten op het gebied van boordcomputers, homebase- en Transport Management Systemen.

Sinds 1971 streven wij naar logistieke efficiëntie en inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk dat actief is in meer dan 30 landen.
 / MKB lid
 

DFDS Seaways

DFDS Seaways B.V. is een toonaangevende terminal in het Rotterdamse havengebied. 

Er varen 5 RO-RO schepen op twee routes. Per week vinden er 21 afvaarten richting Engeland plaats. Zo varen onze schepen Anglia Seaways, Selandia Seaways en Suecia Seaways 15 keer naar Felixstowe; de Ficaria Seaways en de Jutlandia Seaways varen 6 keer naar Immingham.

In totaal werken circa 160 medewerkers op de terminal, TSW en kantoor.

Daarnaast heeft DFDS Seaways een uitstekende verbinding naar het achterland via wegstransport. We zijn gespecialiseerd in trailers, zwaar transport, self-drivers en project cargo.

Als Value Added Services hebben wij onze technische dienst, één van Nederlands grootste trailerwerkplaatsen voor onderhoudsbeuren, de transhipment area en een tankstation.
9 foto's

Mateck Haven & Onderhoud

Mateck Haven en Onderhoud is een handelsnaam van Mateck Services BV. Mateck Services is opgericht in 2008 vanuit een directe vraag vanuit de markt en heeft inmiddels bewezen aan die vraag te kunnen voldoen.

Mateck Haven en Onderhoud is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie en Pensioenfonds Metaal & Techniek en valt onder de CAO voor de Metaal & Techniek. Mateck Services / Haven & Onderhoud is ISO 9001 gecertificeerd.
2 vacatures  / MKB lid
 

Maintenance & Gears Heyvaert

Maintenance & Gears Heyvaert, kortweg MGH, is een onafhankelijke specialist die aandrijfoplossingen op maat biedt.
Afhankelijk van uw wensen staat MGH in voor de aankoop, de installatie, het onderhoud, de herstelling, de revisie en de upgrading van uw aandrijvingen.
Hiervoor kan u rekenen op onze gekwalificeerde medewerkers die samen over meer dan 75 jaar aandrijfervaring beschikken.

Ons doel
  • Samen met u de beste aandrijfoplossingen vinden voor uw complexe noden.
  • Uw aandrijvingen perfect onderhouden.
  • Uw kosten verminderen.
  • Aandrijftechnieken blijven verrijken en verbeteren.
2 vacatures  / 1 video's  / 1 foto's
 

Delta Heat Services B.V.

Als deskundig en ervaren specialist op het terrein van warmtebehandeling biedt Delta Heat Services een breed pakket diensten. Dankzij de hoogwaardige kennis en techniek in combinatie met een flexibele en klantgerichte aanpak, is Delta Heat Services in staat om veelzijdige oplossingen te bieden.

Warmtebehandelingen kunnen op iedere gewenste locatie worden uitgevoerd dankzij de toepassing van onze verschillende uitvoeringsmethodieken.
Daarnaast kunnen diverse warmtebehandelingen ook in onze eigen vestigingen worden uitgevoerd.

Vanuit vestigingen in Nederland (2)Roemenië, België, Portugal enCaribbean, zijn vele mogelijkheden op het gebied van warmtebehandelingen mogelijk voor zowel in-company evenals voor project locaties.
1 vacature  / 1 video's  / 1 foto's
 

Ministerie van Defensie

Werken bij Defensie. Je moet het maar kunnen.

Defensie is een veelzijdige organisatie waar ruim 43.000 militairen en 17.000 burgers werkzaam zijn. Je vindt bij ons veel verschillende functies in zeer uiteenlopende vakgebieden. Bij Defensie werk je mee aan vrede en veiligheid, overal ter wereld. Je werk is uitdagend en vraagt veel van je. Daarom geven wij als werkgever je daar veel voor terug. Ontdek hier of Defensie bij jou past.
5 vacatures  / 1 foto's
 

Allied Reliability Group EMEA N.V.

Allied Reliability Group offers best-in-industry maintenance, reliability, and operational consulting and services,training, staffing, and integrated software solutions servicing the industrial and manufacturing sector.
3 vacatures  / 1 video's  / 2 foto's

Mekano Industrial

Mekano is dé intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers in de industrie. Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche. Met een duidelijke visie over de kracht van flexibilisering. Gevormd door een club jonge en ambitieuze mensen. Met een koers die Mekano op een unieke manier uitstippelt. Mekano spreekt de taal van zowel de opdrachtgever als de ZZP’er en zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen vinden. Snel, efficiënt en succesvol.
1 vacature  / MKB lid

Van Meeuwen

Van Meeuwen is toeleverancier van diverse diensten op het gebied van smeertechnisch onderhoud volgens Het Concept van Smeerbeheer®. Eén van deze diensten omvat het uit handen nemen van het (totale) smeertechnisch onderhoud bij onze klanten, zowel structureel als projectmatig. Het succes van de onderneming is mede gebaseerd op specialisme, deskundigheid en gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers.
1 vacature  / MKB lid
 

Altena Group

Altena Group kan en wil de key supplier zijn die wereldwijd inzetbaar is, met materialen en diensten gekoppeld aan technische en logistieke ondersteuning. De kernvaardigheden worden voortdurend doorontwikkeld en in toenemende mate nationaal en internationaal aangeboden.

De strategische uitdaging voor Altena Group is in te spelen op de toenemende globalisering en zich te concentreren op de core business.

Het fundament van Altena Group is diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt. Dankzij een brede specialisatie is Altena Group in staat om een totaal onderhoudspakket aan te bieden en uit te voeren.
De afdeling Research & Development ontwikkelt nieuwe technieken door tot een zelfstandige activiteit. Alle activiteiten zijn geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem. Zodoende kunnen complete projecten worden aangenomen door hooggekwalificeerde mensen.
5 vacatures  / 1 foto's

Argentrade International B.V.

Argentrade International is een handelsonderneming gespecialiseerd in inkoop en verkoop van bevroren levensmiddelen. Sinds 1993 hebben wij ons ontwikkeld tot dé wereldwijde handelspartner in producten als kip, varkensvlees, rundvlees, vis en frites.

We werken met een klein en internationaal team van ervaren en ondernemende professionals dat voortdurend op scherp staat om de beste deals voor onze klanten te sluiten en verdere groei en innovatie mogelijk te maken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de historische Veerhaven met uitzicht op de Maas en de Kop van Zuid.
1 vacature  / MKB lid
 

Biesheuvel Techniek

Biesheuvel Techniek levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services om het productieproces optimaal te laten functioneren. Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen op Biesheuvel Techniek voor aandrijftechniek, pneumatiek, flow & sealing, tooling & verspaning, gereedschappen, safety en andere mechanische MRO productgroepen.
5 vacatures  / 1 foto's
 

iTanks Students

iTanks Students is een nieuw begrip op de arbeidsmarkt en biedt u een oplossing voor het tekort aan personeel. Wij verkleinen namelijk de vraag naar technisch personeel. Onze missie is simpel: studenten helpen in hun ontwikkeling van student tot Young Professional.

Wij leggen de focus op technische innovaties en procesinnovaties met wo- en hbo- studenten uit Delft, Rotterdam en Amsterdam. Voor onze klanten omschrijven wij (technische) projecten die door studenten in de vorm van een bijbaan kunnen worden opgepakt. Denk aan:
  • projecten rondom het verzamelen, checken, centraliseren en aanpassen van data en technische tekeningen; 
  • het optimaliseren van datasystemen;
  • het opzetten, uitwerken en implementeren van plannen ten aanzien van onderhoud, projecten of operaties. 

Onze lopende projecten worden momenteel uitgevoerd bij toonaangevende bedrijven die onder andere werkzaam zijn in de havengebieden van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Door deel uit te maken van deze projecten wordt de student voorbereid op het ‘echte’ werk en kan hij eveneens zijn cv aanvullen.
9 foto's

Climax Molybdenum

Climax Molybdenum B.V. is een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Climax Molybdenum Company, die op haar beurt een dochteronderneming is van het Amerikaanse mijnbouwconcern Freeport McMoran.
1 vacature  / MKB lid

Snijders Douane Agenten

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.
 / MKB lid
 

JINC

JINC is een non-profit organisatie die grotendeels wordt gefinancierd door het bedrijfsleven. Zo’n 1.000 bedrijven dragen (financieel) bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken en stellen hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert.
2 vacatures  / 1 video's  / 2 foto's
 

ECT

We waren de eerste in Rotterdam, nu zijn we de marktleider in Europa. In augustus 1967 loste ECT haar eerste container. Drie jaar later verwerkten we al 160.000 containers per jaar. Tegenwoordig laden en lossen we rond de 6 miljoen containers per jaar, niet alleen op onze eerste locatie aan de Eemhaven, maar ook op onze terminals op de Maasvlakte, de ECT Delta Terminal en de Euromax Terminal. Wij behandelen de containers voor de rederijen, die varen tussen de hele wereld en Europa. Het betreft o.a. het lossen en laden, opslag en eventueel doorvoer van containers.

ECT spreekt tot de verbeelding. Denk bijvoorbeeld maar aan het journaal; als het gaat over de haven of de economie, dan komt ECT in beeld. En tijdens de Wereldhavendagen is ECT attractie nummer 1. Het is dan ook volop genieten voor de bezoekers. Het is niet te geloven hoe groot het hier allemaal is en er is constant beweging van schepen, treinen en vrachtwagens.

Veiligheid is bij ons zeer belangrijk. Iedereen wordt dan ook regelmatig bijgeschoold. En onlangs heeft ECT de Lean and Green Award gekregen, als positieve waardering voor onze inzet voor vermindering van CO2-
6 vacatures  / 9 video's  / 13 foto's
 

Van Oord Nederland bv

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Van Oord is een familiebedrijf dat maritieme oplossingen biedt die nu en in de toekomst van waarde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en continuïteit gaan daarbij hand in hand. Van Oord heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers.
4 vacatures  / 6 foto's
 

Rotterdam World Gateway (RWG)

De ultramoderne en zeer geavanceerde containerterminal van Rotterdam World Gateway B.V. (RWG) zorgt op Maasvlakte 2 voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten en industrieën in Europa.

De containerterminal van RWG is toonaangevend in termen van veiligheid en duurzaamheid en heeft alles in huis om de nieuwste generatie containerschepen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk af te handelen. De innovatiekracht van RWG stelt de organisatie in staat om voor zijn klanten een concurrerende terminal neer te zetten in de belangrijkste doorvoerhaven van Europa. Nu en in de toekomst.
RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit terminaloperator DP World en vier wereldwijd opererende rederijen, APL, MOL, HMM en CMA CGM.
12 vacatures  / 7 foto's
 

Actemium

Actemium is een netwerk van 300 business units die voor 100% aan industrie zijn toegewijd. Deze bedrijven bevinden zich in 33 landen overal ter wereld, meestal vlakbij onze klanten, waardoor we flexibel en lokaal aanwezig zijn. We zijn in de hele levenscyclus actief en gespecialiseerd in advies, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële productieprocessen.
Het internationale Actemium netwerk heeft ruim 5.500 medewerkers over heel Europa. In Nederland werken ruim 500 medewerker bij Actemium vanuit de locaties: Amersfoort, Dieren, Dordrecht, Eindhoven, Veendam, Veghel, Zevenaar en Zwolle
Onze ambitie? Langdurig samenwerken met onze klanten en partnerships aangaan. De missie van Actemium is haar klanten te helpen hun concurrentievoordeel en industriële prestaties te verbeteren. Daarom komen we steevast met relevante voorstellen op maat waarin we onze expertise koppelen aan een persoonlijke, betrokken manier van werken. Niet voor niets is onze slogan dan ook: ‘Solutions & Services voor de industrie’.
Onderdeel van VINCI Energies
Actemium is een van de merken van VINCI Energies. Als internationale marktleider kan VINCI Energies klanten van dienst zijn bij het inrichten en optimaliseren van uw energie-, transport- en communicatie- infrastructuur, industriële faciliteiten en gebouwen. Actemium is binnen VINCI Energies dé specialist voor de industrie. Daarnaast richt VINCI Energies zich ook op de Utiliteit, Infrastructuur en ICT.
4 vacatures  / 1 video's  / 17 foto's
 

SGS Nederland B.V.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en beschikt wereldwijd over een netwerk van ca. 1.650 kantoren en laboratoria met meer dan 80.000 werknemers. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Spijkenisse en we hebben vestigingen door heel het land.

In het bedrijf heerst van oudsher een echte havenmentaliteit: de interne verhoudingen zijn informeel en er wordt hard gewerkt. Omdat de haven een bruisende omgeving is, en de goederenstroom enorm en gevarieerd, zijn we een dynamische organisatie met korte lijnen.
11 vacatures  / 2 video's  / 4 foto's

Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV

Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV is een landelijk opererend no nonsense bedrijfskundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid, milieu en voedselveiligheid. 

Onze gekwalificeerde adviseurs adviseren bedrijven en instellingen op het gebied van kwaliteitszorg, milieuzorg, arbo & veiligheid, beveiliging, maatschappelijk verantwoord ondernemen, risicomanagement en over het implementeren van branchekeurmerken en/of Erkenningsregelingen.
2 vacatures  / MKB lid

Ned Marine Services BV

Ned Marine Services BV International leader in all kind of ship and off shore related inspections such as: Ultrasonic Thickness Measurements (UTM) Hatch Tightness Testing New Building Inspections Superintendence Coating Inspections Pré Conditional Survey (pré vetting inspection) Hull Condition Monitoring Marine Consultancy NDT Inspections Cathodic- Protection Gangways Bulwark ladders Hoisting Equipment Magnetic Core Drilling Turbo Spares ICCP Systems MGPS Systems
MKB lid
 

Lyondellbasell Maasvlakte Site

De Botlek- en Maasvlakte fabriek van LyondellBasell, een betrouwbare en stabiele werkgever. 

De Maasvlakte fabriek is de grootste PO/SM - fabriek ter wereld waar propyleenoxide (PO) en styreenmonomeer (SM) geproduceerd worden op basis van de uniek PO/SM technologie van het bedrijf. De bouw van onze eerste PO/SM - fabriek in Europa werd afgerond in het derde kwartaal van 2003, waarna de fabriek in het vierde kwartaal in gebruik genomen werd. LyondellBasell en Bayer bezitten elk 50 procent van de fabriek, terwijl LyondellBasell verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering. De fabriek bevindt zich in de haven van Rotterdam op een terrein van 60 hectare op de Maasvlakte.
 

Portbase

Portbase – de digitale infrastructuur van de haven

‘met elkaar en voor elkaar werken aan nieuwe services’


In 2009 bundelden Havenbedrijf Rotterdam en Haven Amsterdam hun krachten in Portbase, om samen te bouwen aan één nationaal haveninformatiesysteem. Ons doel is het verbeteren van de concurrentiepositie van de Nederlandse havens. Iets wat wij doen door het automatiseren van het hele administratieve en logistieke proces. Eén voorbeeld is de informatie die havenbedrijven verplicht aan de overheid moeten verstrekken. In plaats van het invoeren van deze informatie in verschillende systemen, hoeft dat nu nog maar één keer. Dat levert tijdwinst op en geeft minder kans op fouten. Zo verbeteren wij dus ook de concurrentiepositie van de deelnemende bedrijven. Portbase is een open organisatie met een commerciële en informele cultuur. Bij ons geen drempels en zeker geen hokjesgeest. Wij stimuleren juist het met elkaar uitwerken van nieuwe ideeën. Innovatieve medewerkers vinden bij Portbase prima hun weg! Wij werken met 80 collega’s binnen onder andere Marketing & Sales, IT en Strategy & Business Development hard aan het verbeteren en uitbreiden van onze services. Ook ambiëren wij steeds meer deelnemers te werven, zowel binnen Nederland als elders in Europa. Alle bedrijven in de logistieke ketens van de Nederlandse havens kunnen bij Portbase aansluiten en profiteren van onze dienstverlening.
4 vacatures  / 1 video's  / 8 foto's
 

Shell Nederland Raffinaderij B.V.

  Shell Pernis is de meest gebruikte benaming voor de fabrieken van Shell op het bedrijventerrein bij Pernis en Hoogvliet. Met 425 hectaren is het de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste ter wereld. Van de ruim 1900 medewerkers, aangevuld met een grote groep contractors, werken de meesten buiten in de fabrieken en in de controlekamers. En of je nu werkt als engineer, in de projectorganisatie, bij technologische innovatie of als stafmedewerker, alles en iedereen bij Shell ademt liefde uit voor techniek!   Veiligheid staat centraal
Veiligheid heeft voor Shell de allerhoogste prioriteit. Ons doel is ‘Goal Zero’: nul ongevallen en nul milieu-incidenten. Of het nu gaat om persoonlijke veiligheid, veiligheid van het materieel of veiligheid in de processen, we moeten elkaar durven aanspreken als iets niet volgens de regels gaat. Om die veiligheid te borgen beginnen alle klussen bijvoorbeeld met een werkvergunning waarin we diverse risico’s evalueren voor we starten met het werk. Met de focus op veiligheid waarborgen we de gezondheid van de werknemers die dagelijks op ons terrein aanwezig zijn. Ook willen we zo min mogelijk overlast veroorzaken voor onze omwonenden. Daarom werkt Shell er hard aan om incidenten te voorkomen en processen als fakkelen verder te verbeteren. Naast veiligheid zijn goede resultaten, energiezuinigheid en lage kosten speerpunten voor onze organisatie.
3 vacatures  / 1 video's  / 6 foto's
1 t/m 30 van 115 werkgevers